Fotbal intern

Drama lui Mircea Sandu: “CANCERUL i-a recidivat!”

În urmă cu trei ani, Mircea Sandu reuşea să învingă cancerul şi spera să nu mai treacă niciodată printr-o asemenea experienţă marcantă. Viaţa însă a ales să îl pună încă o dată...
03.04.2014 | 11:41
Drama lui Mircea Sandu CANCERUL ia recidivat

În urmă cu trei ani, Mircea Sandu reuşea să învingă cancerul şi spera să nu mai treacă niciodată printr-o asemenea experienţă marcantă. Viaţa însă a ales să îl pună încă o dată la încercare pe preşedintele onorific al FRF, care se luptă din nou cu boala.

În anul 2010, Mitică Dragomir făcea o dezvăluire şocantă, care avea să lase fără glas întreaga suflare a fotbalului românesc. Mircea Sandu, pe atunci preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, suferea de cancer şi fusese deja operat de două ori.

După doar cîteva luni, chiar el îşi făcea apariţia pe micile ecrane şi povestea despre tragedia prin care trecuse. Încercanat, cu 20 de kilograme mai slab, dar şi cu urme adînci lăsate de chimioterapie pe chipul său, Mircea Sandu anunţa sus şi tare că a reuşit să învingă boala, după o lungă perioadă de tratament şi două operaţii efectuate în Franţa, la Nisa.

61313540

Ba mai mult, conştient că nu toţi îşi permit să meargă şi să se trateze peste hotare, fiica preşedintelui FRF, Raluca Sandu, a investit 250.000 de euro într-o clinică medicală care se ocupă şi acum cu diagnosticarea şi tratarea bolnavilor de cancer. De cînd a aflat că a scapat de cumplita boală, Mircea Sandu a mers la control din şase în şase luni, iar veştile au fost întotdeauna cît se poate de bune.

Stă plecat mai mult în Franţa!

În toamna anului trecut însă, viaţa i-a dat o nouă lovitură omului de afaceri. Cel puţin aşa susţin surse din cercul de prieteni al acestuia, care au mărturisit că preşedintele onorific al FRF are, din nou, probleme grave de sănătate. “Ştim că a fost la control undeva în luna octombrie a anului trecut, iar analizele nu i-au ieşit bine. Se pare că boala a recidivat. Nu a vrut însă să vorbească deloc despre acest lucru, cu absolut nimeni. Petrece destul de mult timp în Franta, la Nisa, probabil la clinica de recuperare. Totusi, nu cred că este la fel de grav ca data trecută. Mircea Sandu este un bărbat puternic, care nu se lasă niciodată demoralizat”, a declarat un apropiat al lui acestuia, pentru CANCAN.ro.

A plătit 140.000 de euro pentru a fenta moartea

Timp de un an şi jumătate, Mircea Sandu a luptat împotriva unei boli care nu iartă pe nimeni şi pe care cu greu reuşeşti să o învingi. În zilele noastre însă, tehnologia a avansat extrem de mult, aşa că, cei cu dare de mînă aleg să caute vindecarea la clinicile de top din lume. Pentru a se trata la un centru din Franţa, Mircea Sandu a scos din buzunar aproximativ 140.000 de euro, o sumă mult prea mare pentru un cetăţean de rînd.

 SURSA: CANCAN.RO