Life

Drama nebănuită a lui CRBL: “Din momentul ăla, m-am trezit în şoc”

Acum ceva timp, CRBL a vorbit despre drama sa nebănuită de la începutul carierei muzicale. Concurentul de la Survivor a trecut prin multe greutăți înainte de a deveni cunoscut.
13.04.2022 | 23:58
Drama nebanuita a lui CRBL Din momentul ala mam trezit in soc
CRBL, despre drama nebănuită de la începutul carierei muzicale. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva timp, CRBL a vorbit despre drama prin care a trecut înainte de a deveni cunoscut. Artistul s-a făcut remarcat la începutul anilor 2000, cu ajutorul formației Simplu, din care a făcut parte și Smiley.

Drama nebănuită a lui CRBL, la începutul carierei muzicale

CRBL este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, însă puțini știu prin ce a trecut atunci când era la început de drum.

ADVERTISEMENT

Eduard Mihail Andreianu, pe numele său real, a început să aibă succes cu ajutorul trupei Simplu, care s-a destrămat cu mai bine de un deceniu în urmă.

Începuturile fostei trupe Simplu nu au fost deloc ușoare pentru membrii formației. Concurentul de la Survivor România a recunoscut că au existat momente grele înainte să devină celebru și nu stătea foarte bine cu banii.

ADVERTISEMENT

„Lumea ne vedea la televizor, rula videoclipul pe canalele de muzică, dar viața noastră din spatele camerelor era alta… Veneam cu 2 ore mai devreme în București, la metrou ne schimbam de haine și făceam antrenament două ore la metrou.

A venit Smiley în trupă în 2002. Din momentul ăla a fost altfel. Din momentul ăla m-am trezit în șoc. Nu înțelegeam de ce vin copiii la concerte, pun mâna pe tine și leșină…”, a declarat CRBL în 2018, la Kanal D, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

CRBL: „Am dormit de foame”

Mai mult, cântărețul a mai spus că avea momente în care dormea fără să mănânce atunci când locuia cu Smiley și cu Marius Moga.

„Am început să fiu din ce în ce mai des chemat la București. Am stat cu Moga și cu Smiley în aceeași casă, toți plătind chiria. (…)

ADVERTISEMENT

Mergeam la Moga la studio toată ziua, stăteam acolo, făceam muzică și ne cumpărăm ce puteam – pâine, pateu, muștar, sau din când în când mai cumpărăm o pizza…

Am dormit și de foame, pe cuvânt. Nu aveam ce să mâncăm și ne-am băgat să dormim. Nu sunt povești. Am dormit de foame.”, a adăugat el.

În urmă cu aproape doi ani, CRBL a plecat în Spania cu familia sa, dar s-a întors în țara natală în 2021. Artistul s-a ocupat de domeniul crypto și NFT în perioada în care a fost plecat.

ADVERTISEMENT
Tags: