Life

Drama neștiută a actriței Ashley Park. Vedeta din Emily in Paris, diagnosticată cu cancer

28.10.2020 | 15:09
Drama nestiuta a actritei Ashley Park Vedeta din Emily in Paris diagnosticata cu cancer
ADVERTISEMENT

Emily in Paris este un serial fenomen care se află în topuri pe Netflix. Ashley Park, una dintre actrițele principale a dezvăluit momentele grele prin care a trecut atunci când a fost diagnosticată cu cancer.

Ashley Park are unul dintre cele mai importante roluri din serialul apărut anul acesta. Actrița a dezvăluit în cadrul unui interviu despre cum a trecut prin experiența traumatizantă, relatează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Actrița era foarte tânără în momentul în care a primit vestea cumplită și a fost o perioadă extrem de dificilă. Ashley Park a câștigat lupta cu boala și acum se bucură de o carieră de succes.

Ashley Park a fost diagnosticată cu cancer

În această toamnă a avut loc premiera serialului “Emily in Paris” pe Netflix, producție care încă se află în topuri. Lily Collins (31 de ani) este protagonista serialului alături de Ashley Park (29 de ani).

ADVERTISEMENT

Cea din urmă a povestit în cadrul unui interviu despre experiența traumatizantă prin care a trecut la doar 15 ani. Ashley Park a fost diagnosticată cu cancer, mai exact cu leucemie mieloidă acută (LAM).

“De multe ori oamenii aduc în discuţie experienţa mea cu cancerul. Chiar nu am nicio problemă să vorbesc despre asta. Cred că e important să vorbesc despre asta, dar în acelaşi timp, apreciez atunci când nu sunt rugată să vorbesc despre această experienţă”, a declarat Ashley pentru revista americană Cosmopolitan.

ADVERTISEMENT

Frumoasa actriță a făcut chimioterapie, însă efectele secundare ale tratamentului o speriau. “Nu am vrut să ştiu că aş putea deveni infertilă sau că inima mea ar putea să înceteze să funcţioneze la un moment dat sau orice lucru de genul ăsta, pentru că atunci când o spui, începi să te gândeşti la asta”, a mai adăugat vedeta.

Din fericire, actrița a reușit să învingă această boală nemiloasă și să-și urmeze visul. Experiența bolii a marcat-o și nu dorește nimănui să treacă vreodată printr-o asemenea încercare.

ADVERTISEMENT

“Când ai trecut prin nişte momente foarte grele nu vrei ca şi altcineva să treacă prin asta”, a declarat Ashley Park.

Nu este pentru prima oară când actrița vorbește despre experiența traumatizantă din copilărie. Într-un interviu din 2016, Ashley a dezvoltat acest subiect și a declarat că nu a vrut niciodată milă din partea oamenilor.

“Nu am câștigat bătălia până nu am trecut complet peste ea. Fiecare om o gestionează într-un mod diferit și nu există un mod corect sau greșit de a face față. Eu nu mi-am dorit niciodată milă sau ceva de genul acesta.

De îndată ce auzi de cancer, oamenii tind să gândească ‘Slab. Bolnav. Ai grijă'(…) Când faci asta – când treci prin asta – nu ai altă opțiune decât să te lupți ca să te faci bine”, a declarat actrița pentru playbill.com în urmă cu patru ani.

Ashley Park o interpretează pe Mindy Chen în serialul menționat, iar primul sezon poate fi urmărit pe Netflix. Actrița a jucat în mai multe seriale TV și piese de teatru.

ADVERTISEMENT