Life

Drama neștiută a Ginei Pistol: „O singură palmă mi-a dat”

Gina Pistol, povești neștiute din copilărie. În prezent, soția lui Smiley are toate motivele de fericire, dar nu a avut deloc o viață ușoară.
29.05.2023 | 15:14
Drama nestiuta a Ginei Pistol O singura palma mia dat
Gina Pistol și-a povestit drama din copilărie. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a avut o copilărie grea, însă puțin știu asta. În prezent este mamă, iar de curând a devenit, oficial, și soție, dar în trecut a suferit foarte mult. Părinții fostei vedetei de la Antena 1 au divorțat și ea a fost prinsă la mijloc.

Gina Pistol, copilărie marcată de separarea părinților

Gina Pistol este o mamă grijulie, iar unii ar spune că-și protejează prea mult fiica, având în vedere că nici nu îi arată chipul pe internet. A făcut-o o singură dată, din greșeală, iar apoi a regretat amarnic.

ADVERTISEMENT

Pe lângă faptul că i-a fost spus că nu va putea avea copii, iar venirea pe lume a lui Josephine a fost considerată o adevărată minune, fosta vedetă de la Antena 1 mai are un motiv pentru care nu vrea ca nimeni și nimic să-i atingă, în vreun fel, copilul.

Adevărul este că Gina Pistol a avut o copilărie grea, care a marcat-o. Atunci când era mică, părinții ei s-au separat. A urmat o luptă pentru custodie, iar proaspăta soție a lui Smiley a rămas cu mama. Tatăl și-a refăcut viața.

ADVERTISEMENT

Pentru că mama sa era foarte ocupată, de ea avea grijă o altă femeie, dar care însă era agresivă. Chiar daca mama sa nu a lovit-o pe Gina Pistol decât o singură dată în copilărie, ea a îndurat un comportament abuziv din partea celei care trebuia să o îngrijească.

„M-aș reîntoarce la mine, copil fiind. Pentru că au fost momente în viața mea când… ai mei se despărțiseră (…). Nu prea am vorbit despre asta, nici cu ai mei nu am vorbit, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-a dus cumva la o doamnă, nu știu cine e femeia aceea, înțeleg că între timp a și decedat, și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci.

ADVERTISEMENT

M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. Nu a venit nimeni să îmi spună, mie, copilului, ‘Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită’. Femeia aceea era puțin agresivă.

Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment”, a povestit Gina Pistol despre drama din copilărie, în podcastul lui Mihai Morar. 

ADVERTISEMENT

Vedeta nu l-a avut alături pe tatăl său

Josephine are parte de o familie în care iubirea primează. Tocmai asta i-a lipsit mamei sale. Gina Pistol a mărturisit că ea nu avut un tată care să o îndrume și să o iubească, motiv pentru care i-a îndemnat pe părinții care se despart să renunțe la orgolii.

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul tată nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta”, a explicat Gina Pistol.

ADVERTISEMENT
Tags: