Life

Drama neștiută a lui Cosmin Stanciu de la Survivor România. Cele două tragedii care l-au marcat definitiv

06.04.2021 | 15:25
Drama nestiuta a lui Cosmin Stanciu de la Survivor Romania Cele doua tragedii care lau marcat definitiv
ADVERTISEMENT

Cosmin Stanciu de la Survivor România a fost obligat de soartă să învețe să supraviețuiască. Dumnezeu i-a luat de lângă el pe părinții săi și a fost nevoit să se împace cu acest gând, însă cine poate accepta așa ceva? 

Faimosul în vârstă de 33 de ani care are o carieră impresionantă în karate ascunde o dramă uriașă. Povestea lui de viață ar putea fi oricând ecranizată. A luat viața la trântă încă din copilărie, muncind de la 7 ani pentru a ajunge un nume mare în sport.

ADVERTISEMENT

Cele mai dure momente au fost, însă, pierderile celor doi părinț. În urmă cu 7 ani, Cosmin s-a despărțit definitiv de tatăl său, iar acum trei ani și-a pierdut și mama.

Cosmin Stanciu de la Survivor România, marcat de pierderea părinților

Cosmin a povestit într-un interviu pentru revista Viva! ce fel de momente dificile a întâmpinat și în carieră, amintindu-și de o accidentare care l-a dat cu totul peste cap.

ADVERTISEMENT

„Cele mai dureroase și grele încercări au fost momentele în care mi-am pierdut părinții. Tatăl meu a murit acum șapte ani, iar mama acum trei ani”, a povestit Cosmin Stanciu pentru Viva!.

Concurentul de la Survivor România are o serie de amintiri frumoase cu părinții săi. Își amintește cât de fericit era când îl ducea tatăl său la mare sau momentele în care câștiga câte o medalie și cât de fericiți i-a făcut pe părinții săi cu premiile obținute.

ADVERTISEMENT

Drama personală i-a afectat și cariera

S-a lovit de greutăți și în cariera sa de karatist. „Am avut o accidentare, o ruptură de mușchi la un campionat mondial, chiar în calificări, și nu am mai putut continua competiția. În anul precedent, fusesem campion mondial. Atunci m-am întrebat dacă mai sunt bun sau evenimentele din viața mea m-au dus la acea accidentare. Mama decedase cu puțin timp înainte și mi-a lipsit concentrarea la antrenamente. 

Nu mai aveam motivație, eram neodihnit, nemâncat. A fost un moment greu, pentru că nu știam dacă mai fac față unei competiții sau acolo este sfârșitul carierei mele. Însă anul următor m-am pregătit destul de bine și am câștigat fără nicio problemă”, a mai povestit Cosmin pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT