ADVERTISEMENT
Life

Drama neștiută a lui GIM de la Românii au talent. Câți bani a câștigat concurentul situat pe locul doi

GIM a ocupat locul al doilea în finala Românii au talent. Concurentul a câștigat o sumă iimportantă de bani în urma prestației din 28 mai.
Autor: Dan Suta | 29.05.2021 | 14:43
Drama neștiută a lui GIM de la Românii au talent. Câți bani a câștigat concurentul situat pe locul doi
GIM a ocupat locul doi în finala Românii au talent. Foto: PRO TV

GIM, ocupantul locului doi la Românii au talent are o poveste de viață desprinsă dintr-un film tragic. Telespectatorii au aflat prin ce a trecut tânărul nevoit să stea la orfelinat în primii ani din viață încă de la preselecții, însă aseară povestea tristă a acestuia a fost completată de un alt eveniment nespus până acum.

ADVERTISEMENT

Ghintan Ion Mihail, prescurtat GIM, este un tânăr care a îmbrățișat muzica rap pentru a-și alina sufletul. Este modul în care a reușit să răzbească în viață după toate necazurile prin care a trecut.

Băiatul provine dintr-o familie cu trei frați, iar la scurt timp aceștia au fost părăsiți de părinți. GIM  a mărturisit aseară cel mai dur moment al vieții sale.

GIM de la Românii au talent și-a pierdut unul dintre cei doi frați într-un incendiu

Fratele său mai mic a murit într-un incendiu. Acel eveniment l-a marcat cumplit. Acesta se afla în casă cu mai multe persoane, iar tragedia s-a întâmplat pentru că o fată a lăsat butelia de gaz deschisă după ce s-a spălat pe cap.

ADVERTISEMENT

Și Mihail trebuia să fie în locul unde s-a produs acel incendiu dramatic. Acum, gândindu-se la faptul că fratele său este în Ceruri, realizează că dacă se afla acolo nu mai putea să spună această poveste unei țări întregi. De altfel, lui i-a dedicat momentul său din finală, dar și părinților despre care spune că i-a iertat.

GIM a fost abandonat de mama lui când avea doar 9 luni, iar pe fratele mai mare la vârsta de 6 ani. Cei doi au fost lăsați lângă un spital din Timișoara, unde au fost găsiți de un paznic.

Tânărul a povestit la un moment dat că norocul său a fost că s-a născut cu tuberculoză, pentru că așa a putut sta mai mult timp în spital. Cu toate acestea, nu a putut evita să stea la orfelinat.

ADVERTISEMENT

Mihail Ghintan a câștigat 20.000 de euro

În centrul pentru copii acesta a fost supus unor tratamente pe care ar vrea să le uite, dar îi este foarte greu. La vârsta de 12 ani a fugit din orfelinat. Nu mai putea îndura umilința și corecțiile fizice pe care le primea și a stat mai mult timp pe străzi.

Pe fratele său mai mare l-a întâlnit după câțiva ani. Acea revedere a produs o emoție uriașă în inima lui GIM. Nu va uita niciodată ce a primit de la fratele său: niște haine și prune foarte mari, care ulterior i-au fost furate de copiii din orfelinat.

ADVERTISEMENT

Tânărul rapper a reușit să impresioneze în finala Românii au talent atât de mult încât a ocupat locul al doilea. A fost la un pas să câștige marele premiu, care a intrat în posesia fetiței-ventriloc, Ana-Maria Mărgean.

GIM a câștigat 20.000 de euro la Românii au talent, o sumă importantă care poate fi un prim pas pentru o viață mai bună pentru el. După impozitarea premiului, acesta va rămâne în mână cu 17.890 de euro, adică aproape 88.000 de lei.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!