Life

Drama neștiută a lui GIM de la Românii au talent. Câți bani a câștigat concurentul situat pe locul doi

GIM a ocupat locul al doilea în finala Românii au talent. Concurentul a câștigat o sumă iimportantă de bani în urma prestației din 28 mai.
29.05.2021 | 14:43
Drama nestiuta a lui GIM de la Romanii au talent Cati bani a castigat concurentul situat pe locul doi
GIM a ocupat locul doi în finala Românii au talent. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

GIM, ocupantul locului doi la Românii au talent are o poveste de viață desprinsă dintr-un film tragic. Telespectatorii au aflat prin ce a trecut tânărul nevoit să stea la orfelinat în primii ani din viață încă de la preselecții, însă aseară povestea tristă a acestuia a fost completată de un alt eveniment nespus până acum.

Ghintan Ion Mihail, prescurtat GIM, este un tânăr care a îmbrățișat muzica rap pentru a-și alina sufletul. Este modul în care a reușit să răzbească în viață după toate necazurile prin care a trecut.

ADVERTISEMENT

Băiatul provine dintr-o familie cu trei frați, iar la scurt timp aceștia au fost părăsiți de părinți. GIM  a mărturisit aseară cel mai dur moment al vieții sale.

GIM de la Românii au talent și-a pierdut unul dintre cei doi frați într-un incendiu

Fratele său mai mic a murit într-un incendiu. Acel eveniment l-a marcat cumplit. Acesta se afla în casă cu mai multe persoane, iar tragedia s-a întâmplat pentru că o fată a lăsat butelia de gaz deschisă după ce s-a spălat pe cap.

ADVERTISEMENT

Și Mihail trebuia să fie în locul unde s-a produs acel incendiu dramatic. Acum, gândindu-se la faptul că fratele său este în Ceruri, realizează că dacă se afla acolo nu mai putea să spună această poveste unei țări întregi. De altfel, lui i-a dedicat momentul său din finală, dar și părinților despre care spune că i-a iertat.

GIM a fost abandonat de mama lui când avea doar 9 luni, iar pe fratele mai mare la vârsta de 6 ani. Cei doi au fost lăsați lângă un spital din Timișoara, unde au fost găsiți de un paznic.

ADVERTISEMENT

Tânărul a povestit la un moment dat că norocul său a fost că s-a născut cu tuberculoză, pentru că așa a putut sta mai mult timp în spital. Cu toate acestea, nu a putut evita să stea la orfelinat.

Mihail Ghintan a câștigat 20.000 de euro

În centrul pentru copii acesta a fost supus unor tratamente pe care ar vrea să le uite, dar îi este foarte greu. La vârsta de 12 ani a fugit din orfelinat. Nu mai putea îndura umilința și corecțiile fizice pe care le primea și a stat mai mult timp pe străzi.

ADVERTISEMENT

Pe fratele său mai mare l-a întâlnit după câțiva ani. Acea revedere a produs o emoție uriașă în inima lui GIM. Nu va uita niciodată ce a primit de la fratele său: niște haine și prune foarte mari, care ulterior i-au fost furate de copiii din orfelinat.

Tânărul rapper a reușit să impresioneze în finala Românii au talent atât de mult încât a ocupat locul al doilea. A fost la un pas să câștige marele premiu, care a intrat în posesia fetiței-ventriloc, Ana-Maria Mărgean.

GIM a câștigat 20.000 de euro la Românii au talent, o sumă importantă care poate fi un prim pas pentru o viață mai bună pentru el. După impozitarea premiului, acesta va rămâne în mână cu 17.890 de euro, adică aproape 88.000 de lei.

 

 

ADVERTISEMENT