Life

Drama neștiută a lui Liviu Vârciu. Artistul a pierdut o persoană foarte importantă

07.03.2021 | 17:37
Drama nestiuta a lui Liviu Varciu Artistul a pierdut o persoana foarte importanta
Liviu Vârciu a vorbit despre marile cumpene ale vieții sale. Sursa foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai apreciați artiști și oameni de televiziune din România, însă puțini știu de drama prin care a trecut cu mai mult timp în urmă, atunci când a pierdut o persoană importantă din viața lui. 

Deși este întotdeauna energic și cu zâmbetul la purtător, fostul concurent de la „Asia Express” a trecut prin momente cumplite în familia lui, din care și-a revenit foarte greu.

ADVERTISEMENT

Artistul a făcut dezvăluiri cutremurătoare și regretă că nu a petrecut mai mult timp cu persoana respectivă și ar vrea să poată da timpul înapoi ca să repare lucrurile.

Drama neștiută a lui Liviu Vârciu. Artistul a pierdut o persoană foarte importantă

Liviu Vârciu este un bărbat împlinit din toate ponctele de vedere. Are o carieră de succes și se bucură de căsnicia cu Anda Călin, cu care are o fetiță și un băiat, dar și o fată dintr-o căsătorie anterioară. Viața artistului nu a fost lipsitp de necazuri, unele dintre ele chiar dramatice.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Liviu Vârciu a pierdut, cu mult timp în urmă, o persoană foarte dragă din familie. Este vorba despre fratele lui, Ionuț Vârciu, despre care nu știe multă lume.

Artistul regretă că nu a petrecut mai mult timp cu fratele lui și a suferit foarte mult atunci când un accident rutier i-a pus capăt vieții. Evenimentul tragic a avut loc în anul 2009 și Ionuț Vârciu avea doar 30 de ani. Liviu Vârciu regretă și faptul că nu și-a ajutat mai mult părinții atunci când era în trupa L.A. alături de Aurelian Ciocan și avea această posibilitate.

ADVERTISEMENT

„Regretul meu cel mai mare este că nu mi-am ajutat mai mult părinții, când trebuia, când eram în L.A și puteam. Și regret că nu am stat mai mult cu frate-miu”, spunea artistul pentru VIVA, la un moment dat.

Liviu Vârciu a fost infectat cu coronavirus

În preajma Crăciunului, Liviu Vârciu i-a anunțat pe fani că are COVID-19 și că se află în izolare la domiciliu. Artistul a glumit legat de această situație și i-a aigurat pe fani că se nu are simptome grave,

ADVERTISEMENT

„Crăciun fericit dragilor să fiți sănătoși că e cel mai important și dacă vine Moș Crăciun la voi și-l vedeți să-i spuneți să nu vină la mine. Sunt izolat! Da, l-am luat! Trebuie să știi când să faci Covid, nu așa. L-am luat fix de Crăciun”, spunea Liviu Vârciu pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT