Life

Drama neștiută a Nicoletei Luciu. A suferit toată viața din cauza asta. Exclusiv

06.12.2020 | 18:03
Drama nestiuta a Nicoletei Luciu A suferit toata viata din cauza asta Exclusiv
ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai frumoase femei de pe meleagurile noastre. A fost iepuraș Playboy, dar și Miss România, una dintre cele mai vânate femei de la noi din țară, însă, cu toate astea, vedeta a suferit mereu o dramă neștiută. 

Succesul Nicoletei Luciu a început după ce a primit titlul de Miss România în 1999, iar la puțin timp au curs contractele de publicitate. Înaltă, slabă și foarte bine dotată de Mama Natură, bruneta era mereu o apariție.

ADVERTISEMENT

Fosta vedetă Pro TV a fost plătită cu bani grei pentru o apariție în Playboy, renumita revistă pentru bărbați, unde a pozat goală pentru suma de 20.000 de dolari (șase apariții, după cum Dan Boerescu a mărturisit).

Drama neștiută a Nicoletei Luciu. A suferit toată viața din cauza asta

Cu toate că era invidiată de femei ș dorită de bărbați, având un succes nebun în televiziune, ulterior și în telenovele și alte seriale românești, Nicoleta Luciu a suferit mereu din cauza înălțimii. Ea nu a avut niciodată probleme cu kilogramele, însă mereu s-a considerat o femeie scundă, comparativ cu restul modelelor, lucru care în perioada în care lucra ca fotomodel a afectat-o.

ADVERTISEMENT

„Nimeni vreodată nu i-a spus că e scundă, de fapt, chiar nu este scundă. Are 1,70 și picioarele foarte lungi. Nicoleta Luciu este și acum o apariție, după 4 copii, însă a avut această problemă cu înălțimea, se consideră scundă, ar fi vrut mereu să aibă 1,80 sau 1,85.

A purtat mereu tocuri foarte mari sau platforme. Nimeni nu a știut de drama asta, dar a fost complexată ani buni pe tema asta”, au declarat surse apropiate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu s-a retras din showbiz, locuiește în Miercurea Ciuc împreună cu soțul ei, Zsolt Csergo, împreună cu care are 4 copii. După o viață în lumina reflectoarelor, diva a ales liniștea departe de zbuciumul din Capitală.