Life

Drama neștiută a Ralucăi Bădulescu. Prin ce chinuri trece jurata Bravo, ai Stil!

26.11.2020 | 08:52
Drama nestiuta a Ralucai Badulescu Prin ce chinuri trece jurata Bravo ai Stil
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu trăiește o adevărată dramă de când a izbucnit pandemia de coronavirus, jurata de la „Bravo, ai stil!” mărturisind că este nevoită să stea departe de familia sa, în ciuda faptului că respectă măsurile impuse de autorități. 

Vedeta este tot mai neliniștită în ultima perioadă, neputându-și vizita părinții pe care vrea să-i protejeze cât de mult poate. Blondina îi vede pe cei dragi numai pe rețelele de socializare, rudele acesteia locuind de câteva luni într-o zonă de munte.

ADVERTISEMENT

Părinții Ralucăi Bădulescu au luat decizia de a se muta la munte tocmai pentru a păstra distanța socială în contextul virusului din China, însă acest lucru a făcut-o pe vedetă să treacă prin chinuri și stări de neliniște, mai ales că apele nu par să se calmeze prea curând.

Raluca Bădulescu, afectată de pandemie. Prin ce trece vedeta Kanal D

„Nu cred că este om pe care pandemia să nu îl fi afectat. Am trecut și eu, ca toți oamenii, prin diverse stări în perioada asta; de la spaima de a ieși, la curajul de a face un pas în afara casei, de la pierderea speranței la regăsirea ei, odată cu veștile despre vaccin.

ADVERTISEMENT

Am trăit un mix de sentimente pe care nu l-am mai trăit până acum și mă rog la Dumnezeu ca această perioadă să se termine cât mai repede. Îmi este dor de tot ce însemna viața mea înainte.

Îmi este dor să petrec timp cu familia, noi eram mereu împreună, dar am stat departe de părinți în această perioadă, asta ca să-i protejăm, pentru că au o anumită vârstă. Ei s-au mutat la munte pentru a se distanța social și ne vedem mai mult pe Facetime.

ADVERTISEMENT

Viața trăită prin intermediul tehnicii, însă, nu este viață. Îmi este dor și de familia Kanal D, de modul în care relaționam înainte. Nu cred că există om pe această planetă căruia pandemia să nu îi fi dat viața peste cap”, a mărturisit Raluca Bădulescu într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Jurata de la „Bravo, ai stil!” este speriată de numărul tot mai mare de cazuri de coronavirus, dezvăluind că atât ea, cât și cei dragi s-au testat de mai multe ori perioada aceasta. Vedeta poartă întotdeauna mască la interior și nu se îmbrățișează cu nimeni.

ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu simte lipsa programului încărcat din această perioadă, mai ales că vin sărbătorile de iarnă, vedeta având agendă încărcată în urmă cu un an. Acum, blondina nu se mai gândește la vacanțe sau rochii de gală, singurul plan fiind ținuta pentru noaptea dintre ani, petrecerea fiind acasă.

ADVERTISEMENT