Fotbal international

Drama neştiută din familia lui Santiago Solari. Ce secret teribil ascunde sora antrenorului de la Real Madrid

19.11.2018 | 16:23
Drama nestiuta din familia lui Santiago Solari Ce secret teribil ascunde sora antrenorului de la Real Madrid

Santiago Solari se poate gândi de acum destul de serios că ar putea călca pe urmele lui Zinedine Zidane la Real Madrid, dar noul antrenor al galacticilor are pe suflet şi acum cicatricea unei drame petrecută în familia sa. Cea care ascunde un secret teribil este sora noului tehnician de pe Santiago Bernabeu, Liz Solariz  şi tocmai Santiago a fost omul puternic, acel braţ de fier de care s-a putut sprijini, pentru a trece momentul şocant.

Santiago Solari a venit de la echipa din liga a treia a Realului, Real Madrid Castilla şi de când a fost instalat pe bancă victoriile pentru los merengues au curs una după alta. Ba, mai mult, abia în ultimul meci, la Vigo, unde s-a impus în La Liga cu 4-2, echipa a primit primele goluri sub conducerea lui Solari. Rezultatele neaşteptat de bune l-au determinat pe preşedintele Florentino Perez să îi ridice statutul de interimar şi să îl confirme cu drepturi depline. Cea care s-a bucurat enorm de reuşita sa a fost sora lui, care acum este complet restabilită după ce i s-a întâmplat în 2010.

Santiago Solari şi-a ajutat sora să treacă peste drama vieţii ei

Liz Solari are acum 35 de ani şi este o figură cunoscută atât în lumea modellingului, cât şi în televiziune sau cinematografie în Argentina. În 2010 trăia o frumoasă poveste de dragoste cu un coleg de platou, actorul Leonardo Verhagen. Într-o seară, după ce au cina la un restaurant, în Buenos Aires, s-au întors acasă, dornici să petreacă o noapte cât mai fierbinte.

“Ne-am întors acasă, am desfăcut o sticlă de vin, am pus muzică şi în această ambianţă ne-am sărutat îndelung, după care am ajuns în pat şi am petrecut o noapte fantastică. Când am terminat am observat cum Leonardo a început să aibă dintr-o dată convulsii, iar peste câteva momente s-a prăbuşit pe podea. Am chemat imediat serviciul de urgenţă, au venit rapid dar nu au mai putut face altceva decât să constate decesul. Practic a murit în braţele mele. A fost ceva cumplit, şocul vieţii mele” – a mărturist Liz Solari.

Liz e fericită pentru că fratele ei e antrenor la Real Madrid

Santiago i-a fost în permanenţă alături. “Dacă nu ar fi fost el atât de puternic, nu ştiu ce m-aş fi făcut. El m-a ajutat să îmi revin şi mi-a spus că trebuie să merg înainte, pentru că oricum pe Leonardo nu aveam cum să-l mai aduc înapoi. Îi sunt pe deplin recunoscătoare pentru tot ce a făcut pentru mine mult timp după acele clipe groaznice şi mulţumesc lui Dumnezeu că acum mi-am revenit” – a mai adăugat sora antrenorului de la Real Madrid.

Care are o părere extraodinară atât ca om, mai ales, dar şi ca sportiv, despre Santiago. “Este extraordinar să fii antrenorul lui Real Madrid. A jucat la acest club timp de cinci ani şi a dat tot ce avea mai bun pentru a fi la înălţime pe lângă ce nume mari erau în lot atunci:Zinedine Zidane,  David Beckham, Michael Owen, Ronaldo sau Roberto Carlos.

Sora lui Solari are un videoblog extrem de popular în Argentina

Consider că nu numai că nu a fost mai prejos decât ei, dar a fost repectat pe deplin de toţi aceşti jucători de talie mondială. Acum tocmai lui Zidane i-a luat, într-un fel locul, chiar dacă nu direct şi strâng din tot sufletul pumnii pentru el să reuşească, pentru că merită şi e o şansă pe care nu ai voie să o ratezi”. 

Drama din familia lui Santiago Solari. Liz Solari şi-a revenit greu, cu ajutorul fratelui, după ce i-a murit iubitul în braţe
Drama din familia lui Santiago Solari. Liz Solari şi-a revenit greu, cu ajutorul fratelui

Cei doi sunt foarte apreciaţi în Argentina natală, iar numirea lui Santiago pe banca lui Real Madrid a fost salutată cu mare bucurie, pentru că Real este un club de talie mondială. Liz are numeroase apariţii la TV, continuă şi la 35 de ani să prezinte lenjerie şi are un succes deosebit cu un video blog intitulat Inner Journey with Liz.