Fotbal intern

Drama “noului Mutu”! “Nu mai e nimic de făcut acum!”

Cătălin Doman a semnat cu Rapid în vara lui 2013 şi a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti din lotul lui Viorel Moldovan în primele 20 de etape ale sezonului petrecut de giuleşteni în liga...
05.10.2014 | 00:09
Catalin Doman se bucura dupa ce a marcat al treilea gol rapidist.

Cătălin Doman a semnat cu Rapid în vara lui 2013 şi a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti din lotul lui Viorel Moldovan în primele 20 de etape ale sezonului petrecut de giuleşteni în liga secundă. Mijlocaşul s-a accidentat, din păcate, la genunchi şi a avut nevoie de operaţie. Intervenţia chirurgicală suferită la menisc l-a scos pe Doman din circuitul primei echipe, iar recuperarea a durat nu mai puţin de şase luni! Poreclit “noul Mutu”, fostul fotbalist al lui FC Argeş a revenit, de curînd, la antrenamentele primei echipe, însă ghinionul nu l-a ocolit.

“Mi-am rupt ligamentul încrucişat de la piciorul stîng”

La una dintre şedinţele de pregătire efectuată în această săptămînă, Doman s-a accidentat grav şi va absenta de pe teren pentru o perioadă îndelungată. “Mi-am rupt ligamentul încrucişat de la piciorul stîng! Aceeaşi accidentare am avut-o şi la cel drept. Asta înseamnă că voi sta alte şanse luni pe bară! Mi-am lăsat greutatea pe picior, am avut contact cu un coleg la antrenament şi s-a întîmplat nenorocirea. Sînt foarte trist, îmi doream enorm să joc pentru Rapid. Toţi mă aşteptau să revin, însă sînt urmărit de ghinion. Încerc să caut explicaţii pentru ce am păţit, dar nu reuşesc. Important este să nu cad psihic pentru că atunci nu mai este nimic de făcut. Sînt puternic şi voi trece şi de acest moment. Sînt călit!”, a spus, pentru FANATIK.RO, Cătălin Doman.

1.FOTBAL:RAPID BUCURESTI-ACS BERCENI, LIGA 2 (27.11.2013)

Se va opera la Spitalul Colentina

După ce s-a accidentat, Doman a plecat la Piteşti pentru a fi alături de familie şi de cei dragi. Mijlocaşul va reveni luni la Bucureşti şi va purta o discuţie cu conducerea clubului, căreia îi va solicita ajutorul. “Mă voi opera la Spitalul Colentina. Doctorul a făcut o treabă foarte bună la ultima intervenţie, iar recuperarea a decurs cum trebuie. Sper ca şi cei din club să mă sprijine din punct de vedere financiar pentru că aşa ar fi normal. Mă voi întîlni cu ei în acest sens”, a spus Doman pentru FANATIK.RO.

Îl are ca idol pe Mutu

Cătălin Doman este un alt produs de calitate al lui FC Argeş, după Mutu, Dică, Neaga sau Coman. Mijlocaşul a debutat în Liga 1 la 18 ani şi a fost imediat asemănat cu “Briliantul” ca tupeu în joc, tehnică şi dribling. De altfel, Doman recunoştea, în urmă cu mai mulţi ani, că Mutu este idolul său şi că vrea să-i calce pe urme. În urmă cu patru ani, Steaua şi Dinamo s-au bătut pentru semntătura “noului Mutu”, însă FC Argeş a cerut un preţ considerat mult prea mare de granzii din Bucureşti, iar tranzacţia nu s-a mai realizat.

88.000 de euro este cota lui Doman conform site-ului transfermarkt.de

2 goluri şi 2 assist-uri a reuşit Doman în tricoul Rapidului

Tags: