Cele mai citite

DRAMĂ! Omul care a furat fişa medicală a lui Schumacher s-a sinucis!

Un bărbat suspectat de implicare în furtul dosarului medical al fostului pilot german Michael Schumacher a fost găsit spînzurat în celula sa, miercuri dimineaţă, la Zurich, a doua zi după ce a...
06.08.2014 | 18:07
DRAMĂ! Omul care a furat fişa medicală a lui Schumacher s-a sinucis!

Un bărbat suspectat de implicare în furtul dosarului medical al fostului pilot german Michael Schumacher a fost găsit spînzurat în celula sa, miercuri dimineaţă, la Zurich, a doua zi după ce a fost reţinut, conform unui comunicat al Ministerului Public.

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, lucra la o companie de transport aviatic – salvare – din Elveţia, care s-a ocupat de transportul sportivului german de la spitalul din Franţa în Elveţia, potrivit procurorului din Zurich, citat de thelocal.de.

Potrivit autorităţilor eleveţiene, bărbatul suspectat de furtul fişei medicale a fost găsit mort miercuri dimineaţă într-o celulă a poliţiei după ce fusese arestat. 

Fisa medicală a lui Michael Schumacher a a fost furată la sfârşitul lunii iunie şi oferită spre vânzare presei din Germania, Marea Britanie şi Franţa. Datele nu au fost niciodată făcute publice. Potrivit Bild, vânzătorul cerea minimum 50.000 de euro în schimbul documentelor.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri