Life

Drama părintelui Nicolae Dima. Fetiţa sa are nevoie disperată de ajutor: “Este într-un fel de comă”

Fetița părintelui Nicolae Dima are probleme grave de sănătate. Micuța are nevoie de un tratament costisitor în străinătate.
07.12.2022 | 19:05
Drama parintelui Nicolae Dima Fetita sa are nevoie disperata de ajutor Este intrun fel de coma
Fetița părintelui Nicolae Dima are nevoie de ajutor. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Părintele Nicolae Dima a făcut apel disperat către cei dispuși să o ajute pe fetița lui, Ecaterina, să se vindece. Micuța se află în comă în aceste momente.

Fetița părintelui Nicolae Dima are grave probleme de sănătate

Părintele de la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o zi a lansat un apel disperat. Fiica sa, Ecaterina, are grave probleme de sănătate și are nevoie de ajutor.

ADVERTISEMENT

După ce a trecut printr-o criză de hidrocefalie, Ecaterina a suferit două stopuri cardiace, apoi a fost operată. În mijlocul creierului avea un chist pe care medicii l-au extras, însă acum este într-un fel de comă din care nu s-a trezit.

După ce se va trezi, fetița va avea nevoie de recuperare, care nu este posibilă în România, în această perioadă din an, așa că singura variantă este tratamentul la un spital de peste hotare, care nu e deloc ieftin.

ADVERTISEMENT

“Ecaterina are nevoie acum de ajutorul dumneavoastră. Are urgentă nevoie de recuperare neurologică. Știți cum era Ecaterina?

Era extraordinară. Era creativă, era mereu veselă, mereu foarte curioasă. Și știți ce s-a întâmplat? A trecut printr-o criză de hidrocefalie, apoi prin două stopuri cardiace. Mai târziu a fost operată.

ADVERTISEMENT

I s-a extras un chist care nu era mare, dar era localizat exact în mijlocul creierului. Acum, după toate acestea, este într-un fel de comă. Nu este conștientă. Are nevoie să fie ajutată să se trezească din comă.

Are nevoie, apoi, de tot ce înseamnă recuperare, adică musculatură, vorbit, toate celelalte abilități. Și toate acestea nu se pot face în România, adică nu se pot face în perioada aceasta a anului în România.

ADVERTISEMENT

Avem câteva variante de spitale din străinătate, însă este nevoie de bani pentru acest lucru.”, a fost mesajul părintelui Nicolae Dima, potrivit dcnews.ro.

Cei care vor să ia legătura cu părintele o pot face prin intermediul adresei impreunapentruecaterina@gmail.com.

De asemenea, firmele care vor să doneze sume de bani sunt rugate să scrie un e-mail la adresa menționată astfel încât să primească informații în legătură cu procedura de sponsorizare (deducere fiscală).

Donațiile se pot face în următoarele conturi: 

în LEI: RO23INGB0000999913157577

Titular cont: Nicolae Dima

în EUR: RO20INGB0000999911593506

Banca: INGB CENTRALA

Moneda: EUR

Cod SWIFT/BIC: INGBROBU

Titular cont: Nicolae Dima

Cum au început problemele de sănătate ale Ecaterinei

După câteva zile în care a avut dureri de cap, părintele a aflat, în urma unui RMN, că fetița are o formațiune tumorală.

Totul s-a întâmplat foarte rapid, astfel că Ecaterina nu mai putea respira și a intrat în stop cardio-respirator.

Medicii de la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni s-au ocupat de ea, iar fetița a făcut un al doilea stop.

ADVERTISEMENT
Tags: