Carousel hot news

DRAMĂ pentru Argentina. Simeone a dat vestea tragică!

Lumea fotbalului din Argentina a fost lovită de o veste dură cu puţine ore înaintea meciului cu Olanda. Jorge "Topo" Lopez, unul dintre cei mai cunoscuţi ziarişti de fotbal argentinieni, a murit...
09.07.2014 | 20:35

Lumea fotbalului din Argentina a fost lovită de o veste dură cu puţine ore înaintea meciului cu Olanda. Jorge “Topo” Lopez, unul dintre cei mai cunoscuţi ziarişti de fotbal argentinieni, a murit în Brazilia în urma unui accident de maşină. Drama este cu atît mai mare cu cît soţia sa, ziaristă la rîndul ei, a aflat vestea tocmai de pe Twitter, atunci cînd Diego Simeone, bun prieten cu Lopez, a postat un mesaj în care-şi prezenta condoleanţele.

Jorge Lopez, ziarist la Ole, în Argentina, dar şi corespondent al cotidianului AS din Madrid, avea 38 de ani şi era unul dintre cei mai respectaţi jurnalişti de fotbal din ţara lui Maradona. Considerat cel mai bun prieten al lui Messi dintre jurnalişti, Lopez avea conexiuni cu nume importante din sport. Soţia sa, Veronica Brunati, este la rîndul său jurnalistă şi colaborează printre altele cu Marca, acolo unde este corespondent. Disperată, aceasta a aflat vestea cînd îşi aştepta soţul la hotel, după ce Diego Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid, a postat un mesaj de îmbărbătare pe internet. “Nu! Diego, nu-mi zice asta! Vă rog, cineva să mă sune“, a fost reacţia imediată a Veronicăi.

simeone tweet

Lopez a fost ucis de un grup de tineri care, după ce au furat o maşină în Sao Paulo, au gonit prin oraş pentru a scăpat de urmărirea poliţiei. Din nefericire, autoturismul condus de tinerii delicvenţi a izbit din plin taxiul în care jurnalistul se afla. Printre cei care şi-au mai exprimat condoleanţele sînt Radamel Falcao, Claudio Caniggia, David Trezeguet, Matias Messi, fratele lui Lionel, Federaţia Argentiniană de Fotbal, cluburile River Plate şi Boca Juniors, dar şi ziarele şi posturile de radio unde “Topo” Lopez a lucrat.

trezeguet twitter caniggia twitter messi frate twitter twitter falcao

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri