Life

Dramă pentru Ben Affleck, chiar înainte de nunta cu Jennifer Lopez. De ce a ajuns mama actorului la spital

Dramă pentru Ben Affleck, chiar înainte de nunta cu Jennifer Lopez, care are loc în acest weekend. Mama actorului a ajuns la spital după ce a suferit un accident.
20.08.2022 | 18:35
Drama pentru Ben Affleck chiar inainte de nunta cu Jennifer Lopez De ce a ajuns mama actorului la spital
Mama lui Ben Affleck a ajuns la spital înainte de nunta actorului cu Jennifer Lopez. Sursa foto: hepta.ro/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mama lui Ben Affleck a suferit un accident și a fost dusă la spital chiar înainte de nunta actorului cu Jennifer Lopez. Cei doi se căsătoresc pentru a doua oară în acest weekend.

Mama lui Ben Affleck, la spital înainte de nunta actorului cu Jennifer Lopez

Jennifer Lopez (53 de ani) și Ben Affleck (50 de ani) plănuiesc să se căsătorească pentru a doua oară în acest weekend, la locuința actorului din Georgia.

ADVERTISEMENT

Planurile lor au fost date peste cap de un incident petrecut la reședința actorului.

În cursul zilei de ieri, mama lui Ben Affleck a căzut de pe chei acasă la fiul ei, așa că a avut nevoie de îngrijiri medicale.

O ambulanță a plecat direct de pe proprietatea actorului cu mama acestuia, care a fost dusă la spitalul St. Joseph Candler din Savannah, conform imaginilor de la fața locului.

ADVERTISEMENT

Mama actorului, Christopher Anne Boldt, s-a rănit la picior în urma căzăturii, după cum a declarat o sursă, potrivit Daily Mail. Incidentul “nu a fost unul grav”, conform sursei citate.

Este de așteptat ca soacra lui Jennifer Lopez să participe la nunta sa cu Ben Affleck. Femeia a primit îngrijirile medicale de care avea nevoie.

ADVERTISEMENT

Jennifer Lopez și Ben Affleck se căsătoresc a doua oară

Actrița și cântăreața a ajuns în Georgia săptămâna aceasta, alături de partenerul ei, pentru a-și petrece timpul alături de cei dragi după ce s-au căsătorit rapid în Las Vegas. Cei doi au devenit soț și soție pe 16 iulie 2022 și au plecat la Paris în luna de miere.

Nunta celor două vedete este programată să dureze trei zile. Ieri a fost organizată cina de repetiție, astăzi are loc ceremonia, iar duminică un picnic alături de familie.

ADVERTISEMENT

Înainte de petrecerea nunții, Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși la cumpărături împreună cu familia actorului.

Matt Damon, Jimmy Kimmel și Casey Affleck (fratele lui Ben) se numără printre invitații speciali la nunta celor doi actori.

Evenimentul este organizat la un conac central aflat la 35 de mile (în jur de 56 km) de Savannah, Georgia, construit pe o suprafață de 4.000 de hectare.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au cunoscut pe platourile de filmare în 2001. În 2002 s-au logodit, iar în 2003 urmau să ajungă în fața altarului. Evenimentul nu a mai avut loc, iar în 2004 cei doi au rupt logodna și au mers pe drumuri separate.

Actrița a mai fost căsătorită cu Marc Anthony, alături de care are gemenii Emme și Max. Cei doi s-au despărțit în 2014. Ulterior, vedeta s-a logodit cu Alex Rodriguez, dar s-au despărțit la începutul anului trecut.

Jennifer Lopez a reluat povestea de dragoste cu Ben Affleck anul trecut.

ADVERTISEMENT