Fotbal intern

Dramă pentru CFR Cluj la loviturile de departajare! Decizia inexplicabilă a lui Petrescu la ultimul penalty. “Pufi” avea bilețel cu executanții de la Zagreb. Foto

27.08.2020 | 00:18
Drama pentru CFR Cluj la loviturile de departajare Decizia inexplicabila a lui Petrescu la ultimul penalty Pufi avea biletel cu executantii de la Zagreb Foto
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a pierdut dramatic meciul cu Dinamo Zagreb din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. După 2-2 după primele 120 de minute, croații au reușit să se impună cu 6-5 după loviturile de departajare. 

Penalty-urile au fost un roller coaster care i-a lăsat pe fani cu gura căscată. De la “bilețelul” lui Pufi cu executanții adverși, la deciziile inexplicabile care l-au făcut pe Dan Petrescu să îngenuncheze pe bancă.

ADVERTISEMENT

Primul lucru care ne-a atras atenția la loviturile de departajare a fost Cristian Bălgrădean. “Pufi”, un portar care nu este recunoscut ca un mare salvator de penalty-uri și-a făcut temele și înainte de fiecare executant a examinat un bilețel, să vadă unde bat croații.

Drama pentru CFR Cluj la loviturile de departajare! Decizia inexplicabilă a lui Petrescu la ultimul penalty

A fost la un pas să scoată primul penalty, însă a reușit să scoată ultima lovitură de departajare din seria de 5. Bălgrădean le-a deschis calea clujenilor la calificare, în condițiile în care s-a mers cap la cap.

ADVERTISEMENT
Drama pentru CFR Cluj la loviturile de departajare! Pufi avea bilețelul cu modul în care execută croații

Trecem la al doilea lucru inedit al acestui “roller coaster”, mai mult decizia inexplicabilă a lui Dan Petrescu de a-l pune pe Cătălin Golofca de a executa penalty-ul decisiv. Jucătorul adus de la Botoșani nu a avut nicio realizare și a părut mereu depășit de meci.

Golofca a avut în bocanc golul calificării! A ratat de la punctul cu var

Pariul lui Dan Petrescu a ieșit în cel mai rău mod posibil. Golofca a executat lamentabil și antrenorul care mizase pe el a căzut în genunchi. Majoritatea fanilor s-au întrebat de ce nu a bătut Deac între primii 5, chiar dacă a ratat penalty în primele 90 de minute.

ADVERTISEMENT
Drama pentru CFR Cluj la loviturile de departajare! Decizia inexplicabilă a lui Petrescu la ultimul penalty. "Pufi" avea bilețel cu executanții de la Zagreb
Drama pentru CFR Cluj la loviturile de departajare! Ratarea lui Golofca

Seria a continuat până la al șaptelea penalty. Croații au înscris, iar CFR Cluj a mai ratat o dată prin Kevin Boli. O altă alegere ciudată, în condițiile în care Boli este chiar jucătorul care a făcut scandal în urmă cu o săptămână și spunea că vrea să plece de la CFR Cluj.

CFR Cluj merge în turul III preliminar din Europa League!

Ardelenii au avut calificarea în mână, în gheata celui de al cincilea executant. Dan Petrescu l-a ales pe Cătălin Golofca, însă fotbalistul a executat foarte slab și din păcate ardelenii au ratat o calificare importantă în turul III din Champions League.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj va ajunge în turul III preliminar din Europa League. Campioana României va fi cap de serie în următorul tur al Ligii Europa și dacă va avea noroc la tragerea la sorți, poate să se califice direct în play-off.

 

ADVERTISEMENT
Tags: