DRAMĂ pentru Gabi Tamaş! A retrogradat în minutul 93!

Claudiu Melinte   
în Video
03/05/2014, 21:23
DRAMĂ pentru Gabi Tamaş! A retrogradat în minutul 93! GALERIE FOTO

Sfîrşit dramatic pentru Tamaş în ultima etapă din Championship! Internaţionalul român a retrogradat cu Doncaster din cauza unui gol marcat în minutul 90+3 de Birmingham!

Doncaster era salvată în minutul 90 al partidelor din ultima etapă din Championship, în ciuda faptului că era condusă cu 1-0 de Leicester. Şi Birmingham era condusă în acel minut cu 2-1, numai că Paul Caddis a marcat în minutul 90+3 golul care a restabilit egalitatea. Cum la Leicester – Doncaster scorul a rămas la fel şi la final, echipa lui Tamaş a luat drumul ligii a 3-a din Anglia, în ciuda faptului că în clasament este la egalitate de puncte cu Birmingham. Golaverajul superior al rivalilor a făcut diferenţa… Doncaster are 39 de goluri marcate şi 70 primite (-31), în timp ce Birmingham a marcat de 58 de ori, şi a încasat 74 (-16).

Gabi Tamaş a fost integralist pentru Doncaster în partida de la Leicester şi a jucat pe postul de fundaş dreapta:

tama

VIDEO cu bucuria celor de la Birmingham. Lee Clark, antrenorul echipei salvate, în acţiune.

Loading the player…

Leicester şi Burney merg la braţ în Premier League. Derby, QPR, Wigan şi Brighton & Hove merg în play-off-ul pentru accederea în Premier League. Dintre cele 4 echipe, doar un va merge lîngă Liverpool şi Chelsea din sezonul viitor. Au retrogradat Doncaster, Barnsley şi Yeovil.

Clasamentul final:

clasamentul final

 

Închide ×