Fotbal intern

DECIZIE URIAŞĂ: Gică Popescu va fi ELIBERAT!

UPDATE 21:18 / Comisia Penitenciarului Rahova a decis să accepte eliberarea lui Gică Popescu. Conform gsp.ro, acesta va ieşi miercuri dimineaţă din arest ca să meargă la înmormîntarea...
13.05.2014 | 21:18
DECIZIE URIASA Gica Popescu va fi ELIBERAT

UPDATE 21:18 / Comisia Penitenciarului Rahova a decis să accepte eliberarea lui Gică Popescu. Conform gsp.ro, acesta va ieşi miercuri dimineaţă din arest ca să meargă la înmormîntarea tatălui său la Calafat. În acest moment nu se ştie exact numărul zilelor libere, dar informaţiile actuale spun că acesta a primit două zile.

Imediat după ce va ajunge la Calafat, Popescu este obligat să se prezinte la Poliţia Calafat pentru anunţarea deciziei de la Penitenciar. Va avea obligaţia să meargă la poliţie şi în momentul plecării din localitate.

Pentru că a avut un comportament foarte bun în penitenciar, Gică Popescu nu va fi însoţit de poliţie la înmormîntare. Există cazuri cînd poliţia îl poate asista pe toată durata permisiei pe deţinut.

UPDATE 14:00 / Naşul de cununie al lui Gică Popescu, Nicolae Zamfir, este în stare de şoc!  “De cînd am aflat despre această nenorocire abia dacă pot să vorbesc. Eu nu ştiu ca tatăl lui să fi fost bolnav de ceva, dar după nenorocirea care s-a întîmplat cu Gică, legată de condamnarea lui, sînt convins că nea Costică a acumulat mult amar în suflet. Şocul condamnării fiului sau a fost unul mult prea mare. Asta l-a omorît! Ştiu că era singur acasă, soţia lui fiind la Bucureşti, deoarece şi ea are probleme destul de mari de sănătate, cu ficatul. Am înţeles că atunci cînd i s-a făcut rău l-a sunat pe un băiat care îl mai ajuta cu chestiunile casnice, dar pînă să ajungă acesta acasă la ei, el deja murise”, a declarat “Ţîcă” Zamfir pentru wowbiz.ro.

*****************************************************

UPDATE 09:45 / Sursele FANATIK.RO au aflat că Gică Popescu a făcut deja o solicitare de eliberare pentru a ajunge la înmormîntarea tatălui său, cerere care, se pare, are mari şanse să fie aprobată, avînd în vedere că este vorba despre o rudă de gradul 1!

*****************************************************

Tatăl lui Gică Popescu, Constantin, s-a stins din viaţă în urma unui infarct în dimineaţa zilei de marţi!

Faptul că fiul său a fost încarcerat în urmă cu două luni şi jumătate l-a afectat enorm pe Constantin Popescu, tatăl fostului căpitan de la Barcelona. Conform unor informaţii de ultimă oră, se pare că tatăl lui Gică a fost foarte afectat de faptul că nu a putut să-şi petreacă măcar sărbătorile de Paşti împreună. Din această cauză, sănătatea sa s-a şubrezit tot mai mult, cu toate că apropiaţii îl ştiau ca pe un om foarte puternic, fără probleme majore de ordin medical, chiar dacă ajunsese la o venerabila vîrstă de 72 de ani.

gica-popescu-tata

Constantin Popescu şi-a dorit cu multă ardoare ca fiul său să fie graţiat, chiar dacă au apărut voci care au spus că fostul mare fotbalist ar refuza această posibilitate. Tatăl său considera că Gică nu ar fi refuzat niciodată graţierea, considerînd că are toate argumentele de partea sa avînd în vedere ceea ce a făcut pentru România la nivel sportiv. La scurt timp după ce “Baciul” a fost încarcerat, tatăl său a oferit un interviu pentru FANATIK, în care a dat cărţile pe faţă, expunînd care au fost, în opinia sa, principalii vinovaţi pentru care Gică este acum după gratii. 

“Cred că a murit de multă supărare. Este normal să fi fost foarte afectat de tot ce s-a întîmplat cu Gică Popescu în ultimul timp. Familia lor era foarte unită. Gică nu ieşea niciodată din cuvîntul părinţilor. Şi acum le poartă un respect uriaş. Îi transmit condoleanţe lui Gică, îmi pare foarte rău ce s-a întîmplat. Viaţa e crudă de multe ori şi se întîmplă foarte multe nenorociri, chiar şi cînd îţi este lumea mai dragă”, a declarat Rodion Cămătaru la Antena 3.

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!