Cum se poate pierde un titlu! 0-3 minutul 80, 3-3 FINAL!

Marian Popovici   
în Pariuri sportive
06/05/2014, 00:01
Cum se poate pierde un titlu! 0-3 minutul 80, 3-3 FINAL! GALERIE FOTO

Liverpool a terminat la egalitate, scor 3-3 pe terenul lui Crystal Palace şi îşi ia adio de la titlu, chiar dacă în urmă cu 2 etape, echipa lui Brendan Rodgers era mare favorită la campionat. Liverpool a început excelent meciul, reuşind să conducă cu 3-0 în minutul 55 după golurile lui Allen, Sturridge şi Suarez.

Cu 10 minute înainte de final a început coşmarul pentru cormorani. Crystal Palace a redus din handicap în minutul 80 prin Delaney. Două minute mai tîrziu, Gayle a făcut 2-3, iar acelaşi Gayle a marcat golul egalării în minutul 88, lăsînd Liverpool cu şanse minime la titlul de campioană pe care îl aşteaptă de 24 de ani.

În acest moment, Liverpool este pe primul loc în Premier League cu 81 de puncte, unul mai mult decît Manchester City, care are un meci mai puţin disputat. “Cormoranii” mai au un singur meci de jucat, cu Newcastle pe teren propriu. Manchester City trebuie să piardă unul din cele 2 meciuri pe care le mai are de disputat cu Aston Villa şi West Ham pentru a pierde titlul în dauna “cormoranilor”.

Luis Suarez a fost unul dintre jucătorii care au fost cei mai afectaţi de acest rezultat. Liverpool nu a mai cîştigat campionatul din sezonul 1989-1990.

Loading the player…

Vezi golurile  partidei:

1-0! Joe Allen (Liverpool)

Loading the player…

2-0! Daniel Sturridge (Liverpool)

Loading the player…

3-0! Luis Suarez (Liverpool)

Loading the player…

1-3! Damien Delaney (Crystal Palace)

Loading the player…

2-3! Dwight Gayle (Crystal Palace)

Loading the player…

 3-3! Dwight Gayle (Crystal Palace) 

Loading the player…

 

 

Închide ×