Fotbal intern

Dramă pentru portarul de la FCSB! Trece prin momente dificile

23.01.2021 | 18:58
Drama pentru portarul de la FCSB Trece prin momente dificile
Dramă pentru portarul echipei FCSB, Ștefan Târnovanu, după ce tatăl său a decedat. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dramă pentru portarul echipei FCSB, Ștefan Târnovanu, după ce tatăl său a decedat.

Portarul de 19 ani a venit de la Poli Iași pentru 200.000 de euro și a semnat pe data de 1 ianuarie 2020, dar nu a jucat niciun meci pentru roș-albaștri și a apărat la echipa a doua de la sosirea în vară la echipă.

În toamna trecută, Târnovanu a fost foarte aproape de o revenire la Poli Iași, așa cum declara Daniel Pancu într-un interviu pentru FANATIK, dar în cele din urmă el a rămas la FCSB.

ADVERTISEMENT

Portarul lui FCSB, Ștefan Târnovanu, trece printr-o dramă de proporții

La nici 24 de ore după ce FCSB a câștigat meciul cu FC Voluntari, portarul Ștefan Târnovanu a anunțat drama prin care trece, după ce tatăl său a murit.

”Dumnezeu să te odihnească, tată! Te voi face mândru! Te vom iubi mereu!”, a scris jucătorul roș-albaștrilor pe contul de Facebook și a atalat o fotografie în care apare alături de părinții săi.

ADVERTISEMENT

Dramă portar FCSB

Portarul în vârstă de 20 de ani a suferit în vară o operație și a detaliat pentru FANATIK probleme avute. ”Era necesar să fac această operație, pentru că respiram greu pe nara stângă. A fost vorba despre polipi, care îmi creau probleme. Erau momente noaptea când mă sufocam, pentru că nu respiram bine și atunci eram nevoit să dorm cu gura deschisă”, spunea Târnovanu.

Puștiul a povestit în exclusivitate pentru FANATIK cum a ajuns, după doar câteva meciuri jucate la echipa mare a lui Poli Iași, să fie cumpărat de Gigi Becali pentru a-i face concurență lui Andrei Vlad.

ADVERTISEMENT

”Eram după un antrenament, jucasem doar două meciuri la prima echipă și m-au chemat oamenii de la birouri să îmi dea o veste… Credeam că e ceva de salariu, că urma să mi-l mărească atunci.

Am intrat în birou, era domnul președinte Ambrosie și m-a întrebat dacă știu despre ce este vorba… I-am spus că nu, apoi mi-a arătat acordul de transfer cu FCSB. A fost pe neașteptate, nu visam să vină un transfer atât de repede. Am rămas fără cuvinte…”, spunea Târnovanu.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 2,40 este cota pentru „1x”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT