Fotbal intern

Dramă pentru un fost jucător de la Universitatea Craiova! I-a murit fiica la 29 de ani

04.04.2019 | 09:21
Drama pentru un fost jucator de la Universitatea Craiova Ia murit fiica la 29 de ani

Fostul jucător al echipei Universitatea Craiova, Eugen Vodă, trece în aceste momente printr-o dramă colosală, după ce fiica sa a murit marți dimineață la vârsta de 29 de ani. Vodă a evoluat la formația din Bănie în perioada 1992-1998, a câștigat Cupa României în 1993, a fost vicecampion în 1995 și i-a avut printre colegi pe Gheorghe Craioveanu, Ionel Gane, Eugen Neagoe, Cosmin Olăroiu, Eugen Trică sau Flavius Stoican.

Dramă pentru un fost jucător de la Universitatea Craiova

Eugen Vodă, în vârstă de 55 de ani, s-a stabilit în Insulele Feroe în anul 2000, atunci când a ales să joace la Skala Itrottarfelag, formație pentru care a evoluat timp de opt ani. Fostul jucător al Universității Craiova trăiește însă în aceste momente o adevărată dramă, după ce fiica sa, Ioana Victoria, a murit la Copenhaga, în urma unui cancer la umăr, o formă foarte rară a acestei boli.

”Fata a resimțit la început niște dureri, care apoi s-au acutizat și, la un control amănunțit, a venit diagnosticul dur. Asta se întâmpla prin toamna anului trecut”, au povestit pentru gsp.ro persoane apropiate fostului portar. Ioana Victoria Vodă terminase managementul și dreptul economic la Copenhaga și lucra în administrația capitalei daneze.

Ioana Victoria Vodă și tatăl său Eugen Vodă
Ioana Victoria Vodă și tatăl său Eugen Vodă

Eugen Vodă a apelat și la medicii români

În ultimele săptămâni, Eugen Vodă a făcut tot posibilul să-și salveze fata și ar fi încercat să apeleze la medici renumiți din Româniai, însă maceștia, la fel ca și colegii lor din Danemarca, i-au spus că nu mai este nimic de făcut și să se pregătească pentru ce ele mai tragic. Fostul portar a renunțat să mai vină în țară pentru meciul România – Insulele Feroe 4-1 și a ales să rămână alături de fiica sa la Copenhaga.

Eugen Vodă și-a început cariera la ASA Târgu Mureș, iar după ce s-a retras din activitate în Insulele Feroe a decis să rămână acolo. Acum el este antrenor cu portarii la formația din prima ligă AB Argir, care este pregătit de un alt român, Sorin Anghel. În același timp, fostul portar al Universitîții Craiova lucrează în domeniul amenajărilor interioare.