Fotbal intern

Drama prin care a trecut Aristidis Soiledis înainte să semneze cu FCSB. Mesajul emoționant al fundașului. FOTO

03.08.2019 | 15:56
Drama prin care a trecut Aristidis Soiledis inainte sa semneze cu FCSB Mesajul emotionant al fundasului FOTO

Aristidis Soiledis a semnat cu FCSB  în cursul zilei de vineri, 2 august, iar Gigi Becali speră ca fundașul grec care se va afla sub contract cu vicecampioana României în acest sezon să rezolve problemele din apărarea roș-albaștrilor. Înainte să fie ofertat de Gigi Becali, grecul a trecut printr-o adevărată dramă.

Drama prin care a trecut Aristidis Soiledis înainte să semneze cu FCSB

Fostul fundaș al celor de la FC Botoșani și-a pierdut fratele. Mars (38 de ani) a suferit un atac de cord imediat după prima etapă din Casa Pariurilor Liga 1, iar Aristidis Soiledis a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram prin care își ia rămas bun de la fratele lui.

“Nu-mi vine să cred că e timpul să ne luăm la revedere. E mult prea devreme. O să-mi amintesc mereu nebunia ta şi setea de aventură pe care le aveai. Ţi-a ajuns, frate! Odihneşte-ţi mintea care s-a aflat în atâta suferinţă. Ne vom aminti mereu de tine. Odihneşte-te în pace!”, a scris Aristidis Soiledis pe pagina sa de Instagram.

Mesajul postat de Aristidis Soiledis pe pagina sa de Instagram

Soiledis, salariu lunar în valoare de 10.000 de euro la FCSB

FANATIK a dezvăluit că fundașul grec în vârstă de 28 de ani a semnat pe un sezon, cu opțiune de prelungire pe încă unul, dacă va da randament și Gigi Becali o să activeze această clauză. În primul an, fundașul va încasa un salariu lunar în valoare de 10.00 de euro, iar dacă latifundiarul din Pipera îi va prelungi înțelegerea va ajunge la un salariu de 14.000 de euro pe lună.

Aristidis Soiledis a început fotbalul la AO Thiva, iar între 2009 și 2011 a făcut parte din lotul celor de la Olympiacos FC. A fost cedat sub formă de împrunut la OFI Creta și APO Levadiakos, iar în 2011 a semnat cu Doxa Dramas, unde a jucat doi ani. A mai evoluat pentru echipe precum AEK Atena, Omonia Nicosia și AOK Kerkyra, iar în vara lui 2018 a ajuns la FC Botoșani.