Life

Drama prin care a trecut Denis Roabeş de la The Motans. Ce l-a marcat pe viață pe juratul de la Vocea României. „Plângeam pentru că toată lumea plângea”

Denis Roabeș de la The Motan ascunde în spate o dramă imensă. Juratul de la Vocea României a trecut prin momente extrem de dificile, care l-au format însă ca persoană.
14.10.2022 | 10:26
Drama prin care a trecut Denis Roabes de la The Motans Ce la marcat pe viata pe juratul de la Vocea Romaniei Plangeam pentru ca toata lumea plangea
Denis Roabeș, juratul de la Vocea României, ascunde o dramă imensă. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Denis Roabeș este solistul de la The Motans, iar din acest an îl regăsim și la masa juraților de la Vocea României. Dacă de la distanță, viața artistului pare una împlinită, în realitate, o dramă imensă stă în spate.

Drama care l-a marcat pe Denis Roabeș

Invitat la podcast-ul ”Fain&Simplu”, moderat de Mihai Morar, Denis Roabeș a vorbit despre perioada care i-a marcat viața complet. Juratul de la Vocea României și-a pierdut tatăl pe când avea doar șapte ani, iar suferința nu a dispărut nici măcar astăzi.

ADVERTISEMENT

Deși avea o vârstă fragedă, artistul a înțeles ce s-a întâmplat, doar privindu-i pe cei din jurul său. Deși momentul de atunci nu l-a simțit atât de intens, ani mai târziu, acesta a început să resimtă mai dur ca oricând lipsa tatălui său.

Simțea nevoia să îl cheme, simțea nevoie de forță paternă, iar mai apoi, în momentul în care a ajuns să fie jignit pentru prima oară, a conștientizat și traumele adunate în ani de zile.

ADVERTISEMENT

”La 7 ani nu eram atât de conștient de ce se întâmplă. Îmi aduc aminte că eu plângeam la moartea tatălui lui meu pentru că toată lumea din jurul meu plângea. Chestia asta m-a panicat și mi-a dat un disconfort, însă lacrimile adevărate pe care le-am curs au fost cele de după și sunt lacrimi care au fost curse ani de zile. Lipsa tatălui meu am început să o simt, hai să spunem, după prima jignire la adresa mea.

Acela a fost momentul acela în care simți că nu ai cui, nu ai pe cine să chemi, să te apere când ai nevoie de forță masculină, de forță paternă, de furtuna aceea care vine și dărâmă tot. În ultimii ani am început să înțeleg unele traume de care nu eram conștient. Am înțeles cât de mult mi-au lipsit unele lecții pe care doar un tată ți le poate da.”, i-a povestit Denis Roabeș lui Mihai Morar.

ADVERTISEMENT

Denis Roabeș de la Vocea României a fost crescut de mama sa

După ce și-a pierdut tatăl, mama sa a fost cea care a s-a ocupat intens de el. Drept urmare, juratul de la Vocea României este conștient că cea care i-a dat viață a înlocuit figura paternă și a reușit să îl construiască omul puternic care este astăzi.

Au fost momente în care mama sa plângea, în care se chinuia să facă totul cât se poate de perfect și iată că în final a și reușit, iar rezultatul îl putem vedea în prezent, căci Denis Roabeș a devenit un artist consacrat.

ADVERTISEMENT

”Mama a înlocuit figura paternă. Asta a fost o povară pentru mama mea. Eu țin minte perfect nopțile în care plângea lângă mine și nu știa efectiv cum să facă, ce să facă, doar ca să mențină lucrurile așa cum erau, să am eu ce mânca, să am eu cu ce mă îmbrăca și, mai e un aspect, cum să facă în așa fel încât eu, copil fiind, să nu simt grijile acelea”, a mai povestit el.

Dureros este însă că tatăl artistului a fost și marea dragoste a mamei sale, iar fiecare amintire pe care juratul de la Vocea României o are în minte cu cei doi împreună îi dă fiori chiar și în prezent.

”Pentru mama mea, tatăl meu a fost marea ei dragoste. Știu cât de mult l-a iubit. Țin minte, într-un an, la ziua tatăl lui meu de naștere, atunci locuiam într-un cămin studențesc, toată lumea a ieșit pe hol, cânta piesa „Wicked Game”, a lui Chris Isaak. Îmi amintesc cum mă uitam la părinții mei cum dansau!”, a mai dezvăluit Denis Roabeș, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT