Life

Drama prin care a trecut Mihaela Rădulescu. De ce anume și-a învinovățit părinții

22.03.2021 | 16:23
Drama prin care a trecut Mihaela Radulescu De ce anume sia invinovatit parintii
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a povestit în urmă cu 13 ani o dramă pe care a ținut-o multă vreme ascunsă, o experiență pentru care și-a învinovățit părinții multă vreme.

Prezentatoarea de televiziune a suferit agresiuni fizice în copilărie la orele de antrenament, aceasta urmând ore de gimnastică, iar acele momente au marcat-o destul de tare, dar au făcut-o în același timp mai puternică.

ADVERTISEMENT

Mihaela a vorbit despre asta în emisiunea Eugeniei Vodă de la TVR în anul 2008, trecând pe scurt în revistă culpa pe care o aveau părinții în bătăile pe care le primea în sala de sport când era mică.

Mihaela Rădulescu și-a povestit drama la TVR

Persoana care ar fi altoit-o pe Mihaela este antrenoarea Georgeta Donici, cea care s-a apărat atunci de acuzațiile pe care le-a primit la acea vreme.

ADVERTISEMENT

„Dacă le fac o vină părinților mei e că au acceptat să le fie bătut copilul, crezând că asta face parte din dresaj”, a declarat Mihaela Rădulescu în emisiunea „Profesioniștii” de la TVR.

mihaela rădulescu
Mihaela Rădulescu a fost pasionată de gimnastică ritmică. Foto: wowbiz.ro

A practicat gimnastică ritmică până în clasa a XI-a

Antrenoarea Mihaelei Rădulescu pe vremea când făcea gimnastică ritmică de la 5 ani a evitat acest subiect recunoscând doar că ea a fost cea care a îndrumat-o pe vedetă în acest sport: „Mihaela a început să facă gimnastică încă de la cinci ani. O luam de mână și o duceam la sală, la antrenamente, eu fiind vecină de bloc cu familia ei.

ADVERTISEMENT

A continuat să facă gimnastică de performanță până în clasa a XI-a, când a întrerupt antrenamentele pentru a învăța pentru bacalaureat și facultate”.

Cei care s-au ocupat de Mihaela Rădulescu în perioada în care făcea gimnastică au avut numai cuvinte de laudă la adresa prezentatoarei de televiziune. Fosta ei profesoară a declarat la un moment dat că vedeta a practicat acest sport cu multă determinare, că avea un psihic bun și avea mare grijă de condiția ei fizică, respectând orarul antrenamentelor și stilul de viață pe care îl impunea activitatea unei gimnaste.

ADVERTISEMENT