Life

Drama prin care a trecut o concurentă de la Chefi la cuțite. Florentina Târnovanu și-a pierdut copilul: “A fost o ruptură”

O concurentă de la Chefi la cuțite a vorbit despre drama prin care a trecut. Florentina Târnovanu și-a pierdut unul dintre copii.
11.10.2022 | 23:16
Drama prin care a trecut o concurenta de la Chefi la cutite Florentina Tarnovanu sia pierdut copilul A fost o ruptura
O concurentă de la Chefi la cuțite a trecut printr-o drama cumplită. Sursa foto: Capturi Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florentina Târnovanu, concurentă la Chefi la cuțite, a povestit despre drama prin care a trecut cu ani în urmă, după ce și-a pierdut copilul. Femeia a avut parte de clipe grele.

Drama prin care a trecut Florentina Târnovanu, concurentă la Chefi la cuțite

În ediția de marți seară a emisiunii Chefi la cuțite și-a făcut apariția Florentina Târnovanu (42 de ani). Concurenta a trecut prin momente extrem de dificile, cu mulți ani în urmă.

ADVERTISEMENT

Femeia și-a pierdut copilul în timp ce era însărcinată cu el în 27 de săptămâni, în urma unei rupturi de placentă. La scurt timp după această întâmplare, a urmat și divorțul de soțul ei.

Cei doi nu s-au apropiat după decesul copilului lor, așa că au mers pe drumuri separate. Ulterior, Florentina a început o altă relație.

ADVERTISEMENT

Bărbatul cu care era s-a dovedit a fi violent, așa că nici de data aceasta lucrurile nu au mers bine pentru ea.

“Înainte să-l cunosc pe Vicenzo, am avut altă relație și din nefericire s-a terminat când fiul meu a murit. A fost o ruptură de placentă și am născut la 27 de săptămâni.

ADVERTISEMENT

Această experiență nu am știut să o ducem, probabil, și da, ne-a despărțit, nu ne-a apropiat.

În același an, în septembrie, l-am reîntâlnit pe Vicenzo, pe care îl cunoscusem cu doi ani înainte și ne-am apropiat, a fost genul de persoană care îți redă încrederea în oameni, dar din nefericire s-a dovedit în scurt timp că avea o latură puțin violentă.

ADVERTISEMENT

Au fost ani în care, pentru a menține familia, m-am sacrificat enorm, dar s-a creat o ruptură.”, a povestit Florentina Târnovanu la Chefi la cuțite, citată de spynews.ro.

Cu ce se ocupă Florentina Târnovanu

Florentina este stabilită în Italia de 16 ani, acolo unde are o afacere de morărit. Actualul ei soț deține o moară într-un sat din Italia și așa a început totul pentru ea.

Deși îi place foarte mult și țara natală, fiul Florentinei se află în Italia. Femeia nu-l poate lua în România, mai ales că își desfășoară studiile în Italia și toată lumea lui este acolo.

Concurenta le-a gătit chefilor un preparat specific italian, și anume ravioli negri cu cerneală de sepie în sos portocaliu cu fructe de mare.

Florentina a obținut două cuțite din partea juraților, astfel că merge mai departe în competiție.

ADVERTISEMENT