Life

Drama prin care a trecut Sebastian Dobrincu. Fostul Faimos de la Survivor nu va uita niciodată acel moment

Sebastian Dobrincu a fost unul dintre cei 12 Faimoși de la Survivor România. Din păcate pentru el, competiția s-a terminat mult mai repede.
01.02.2023 | 06:54
Drama prin care a trecut Sebastian Dobrincu Fostul Faimos de la Survivor nu va uita niciodata acel moment
Drama care l-a marcat pe Sebastian Dobrincu. Sursă foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu este unul dintre cei mai bogați oameni din România. Deși are doar 24 de ani, tânărul a reușit să își construiască o carieră cât se poate de solidă.

Ce planuri avea Sebastian Dobrincu cu premiul de la Survivor România

În trecut, Sebastian Dobrincu a fost jurat la emisiunea ”Imperiul Leilor”, de la Pro Tv, iar de curând a acceptat și provocarea Survivor România.

ADVERTISEMENT

Deși își dorea să câștige premiul cel mare, Faimosul a întâmpinat dificultăți și a plecat acasă mai repede decât s-ar fi așteptat. În urmă cu doar câteva ediții, în timpul unui traseu, Sebastian Dobrincu s-a accidentat la picior și a avut nevoie de îngrijirea medicilor.

Ulterior, s-a aflat că Faimosul are nevoie de o intervenție chirurgicală, motiv pentru care a fost nevoit să se retragă din competiție, lucru care nu i-a convenit deloc.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns Sebastian Dobrincu la Survivor România și ce l-a motivat atât de tare pe traseu? Fostul Faimos și-a dorit o astfel de experiență și este extrem de încântat că a avut șansa să o trăiască.

De asemenea, el a mai dezvăluit într-un interviu acordat recent că după ce acceptat propunerea celor de la Pro Tv a aflat și de existența unui premiu în bani, de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Ce voia să facă milionarul de doar 24 de ani cu acești bani? Și-a propus să dubleze premiul și să îl doneze pentru modernizarea, renovarea și echiparea spitalelor publice din România.

De ce își dorește Sebastian Dobrincu o astfel de investiție în sistemul medical? În spate se ascunde o dramă mult mai complexă. Fostul Faimos le-a dezvăluit celor de la viva.ro că pe când avea doar 14 ani și-a pierdut bunica.

ADVERTISEMENT

Drama care l-a marcat pe Sebastian Dobrincu

Femeia suferea de cancer și s-a stins din viață din ”lipsa resurselor medicale ale spitalului”. Acela a fost momentul în care Sebastian Dobrincu i-a promis acesteia că o să muncească și că o va putea duce pe aceasta la un spital din străinătate.

Parțial, o parte din vis s-a împlinit, pentru că Sebastian Dobrincu a reușit să strângă bani, însă pentru bunica lui a fost mult prea târziu.

”Vizavi de motivația mea pot spune doar că bunica mea a murit de cancer la Spitalul Fundeni, din lipsa resurselor medicale ale spitalului.

Aveam 14 ani și, fix înainte de a muri, îi promisesem că voi munci și voi avea bani să o duc la un spital din afara țării, unde să poată fi tratată.

Am reușit într-un final să îmi permit financiar, însă prea târziu pentru a o salva. Moartea bunicii mele mă motivează să ajut cum pot la salvarea acestor oameni lipsiți de ajutor”, a spus fostul Faimos, pentru viva.ro

ADVERTISEMENT