Life

Drama prin care trece Adrian Stroe de la Chefi la cuțite: ”Nu știu unde este”

Suferința cu care se confruntă Adrian Stroe de la Chefi la cuțite. Semifinalistul emisiunii culinare a dezvăluit ce i se întâmplă.
30.11.2022 | 07:01
Drama prin care trece Adrian Stroe de la Chefi la cutite Nu stiu unde este
Suferința cu care se confruntă Adrian Stroe de la Chefi la cuțite. Semifinalistul a dezvăluit ce i se întâmplă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Drama prin care trece concurentul lui Cătălin Scărlătescu. Tânărul în vârstă de 34 de ani, care lucrează la un restaurant din Râmnicu Vâlcea, a mărturisit ce a pățit și cum se descurcă în momentul de față cu cei doi copii.

Suferința cu care se confruntă Adrian Stroe de la Chefi la cuțite. Semifinalistul a dezvăluit ce i se întâmplă

Adrian Stroe de la Chefi la cuțite are parte de o mare suferință. Cuțitul de aur din echipa lui Cătălin Scărlătescu este nevoit să crească doi copii, după ce soția i-a părăsit și a plecat din România. Bucătarul nu știe unde se află în prezent.

ADVERTISEMENT

Micuții: o fetiță și un băiat, au venit în emisiunea culinară de la Antena 1 în ultima ediție, unde au topit inimile concurenților și a telespectatorilor. Tânărul are ajutor din partea mamei sale, dar și a altor două persoane.

„Îi cresc… mă ajută mama, sora și bona. Soția, momentan, nu știu unde este. Din ce am înțeles acum o perioadă bună de timp, era prin Germania. Când o să vină în țară are dreptul să-i vadă, Doamne ferește, nu se pune problema.

ADVERTISEMENT

Poate să-i și ia o zi, două, fără probleme. Custodia este la mine. A avut ceva probleme fosta și cred că a înțeles, adică oricum îi câștigam prin lege”, a declarat Adrian Stroe de la Chefi la cuțite, notează a1.ro.

Adrian Stroe de la Chefi la cuțite, despre motivul divorțului

Adrian Stroe a povestit la un moment dat la Chefi la cuțite care a fost motivul divorțului. Concurentul a dezvăluit că fosta parteneră de viață a avut o perioadă în care a făcut împrumuturi uriașe, de ordinul sutelor de milioane.

ADVERTISEMENT

Femeia nu le-a mai dat banii înapoi celor de la care i-a luat, participantul de la Antena 1 precizând că nu a știut nimic în toată acea perioadă pentru că era la serviciu.

În plus, fosta soție nu i-a spus pe ce a cheltuit sumele respective. Datoriile l-au făcut să pună piciorul în prag și să ceară separarea, copiii fiind acum în custodia sa.

ADVERTISEMENT

„Nu puteam să muncesc la infinit să acopăr niște datorii. Am preferat să îi iau și suntem bine acum. Îi las cu bona și eu mă duc la serviciu, apoi mă duc și îi iau”, a dezvăluit Adrian Stroe.

ADVERTISEMENT