ADVERTISEMENT
News

Drama prin care trece familia lui Nelu Stoian după decesul bărbatului. „Fata dormea cu poza tatălui sub pernă, avea altar”

Autor: Flaviu Popa | 25.09.2020 | 23:43
Drama prin care trece familia lui Nelu Stoian după decesul bărbatului. „Fata dormea cu poza tatălui sub pernă, avea altar”
Fratele lui Florin Salam a murit, răpus de Covid-19. Foto: Hepta

Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam, era infectat cu noul coronavirus și a murit în spital după o suferință lungă, de aproape o lună de zile.

ADVERTISEMENT

Bărbatul nu a făcut față infecției în condițiile în care avea probleme mai vechi la plămâni combinate cu diabet.

Cea mai mare dramă este pentru familia bărbatului, în condițiile în care soția lui Nelu Stoian și fiica acestuia erau extrem de apropiate de cântăreț.

ADVERTISEMENT

Fratele lui Florin Salam a murit și a lăsat în urmă o familie îndurerată

Soția lui Nelu Stoian dezvăluia în urmă cu o săptămână că nu poate ține legătura cu soțul ei și nu știe care este cu adevărat situația acestuia.

Nu ştiu cine este persoana cu numele Stoica, de pe fişa care mi-a fost dată, ca fiind a soţului meu. Mă gândesc, totuşi, că poate fi şi o greşeală, dar, atâta timp cât în trimite o fişă medicală, mi se pare puţin ciudat să fie un alt nume, decât cel al soţului meu.

ADVERTISEMENT

În fiecare zi, de luni până vineri, sună un purtător de cuvânt, un domn psiholog, am înţeles, care ne spune acelaşi lucru, că este stabil. Convorbirea durează câteva secunde, un minut maxim. Eu încerc, în fiecare zi, ore în şir, să sun şi nu mi se răspunde niciodată”, declara cumnata lui Florin Salam pentru România Tv.

Mai mult, femeia a povestit că fiica lui Nelu Stoian este extrem de afactată și doarme cu poza tatălui sub pernă.

ADVERTISEMENT

„În permanenţă mi s-a spus că este foarte grav, foarte critic. Eu nu vreau să acuz pe nimeni, nu vreau să fiu înţeleasă greşit. Problema mea cea mai mare şi a familiei noastre este că nu putem comunica cu un doctor care ştie exact.

Problema este că nimeni nu vrea să ia legătura cu dânsul. Pentru că noi nu ştim, decât că este stabil. Se ascunde ceva.

ADVERTISEMENT

Mă gândesc la faptul că poate nu mai este în viaţă şi mi se ascunde acest lucru. Inevitabil îţi vin astfel de gânduri, dacă nimeni nu vorbeşte nimic.

Are o mamă care se roagă zile întregi prin biserici. Fetiţa noastră nu este bine, doarme cu poza sub pernă, şi-a făcut un altar în casă”, a adăugat soția lui Stoian.

ADVERTISEMENT

Florin Salam protestase la rândul său în fața spitalului unde era internat Nelu Stoian, acuzând medicii că nu le comunică adevărata stare de sănătate a fratelui lui Salam.

Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră”, declara Florin Salam.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!