Fotbal international

Drama prin care trece fosta iubită a lui Jese Rodriguez. Acuze dure la adresa fotbalistului. “Mă ucide în fiecare zi! Nu mai suport!” GALERIE FOTO

05.04.2019 | 21:54
Drama prin care trece fosta iubita a lui Jese Rodriguez Acuze dure la adresa fotbalistului Ma ucide in fiecare zi Nu mai suport GALERIE FOTO

Aurah Ruiz, fosta iubită a lui Jese Rodriguez, îl acuză pe fotbalistul care a trecut pe la echipe precum Real Madrid și PSG că își neglijează copilul care suferă de o boală rară. Mai mult, bruneta trece printr-o adevărată dramă de când nu are parte de susținerea lui Jese. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Drama prin care trece fosta iubită a lui Jese Rodriguez

Fosta concurentă de la Big Brother susține că Jese Rodriguez nu se interesează de situația lui Nyan, cel care suferă de o boală cumplită. Aurah Ruiz a făcut o confesiune cutremurătoare, iar bruneta dezvăluie că starea de sănătate a copilului necesită atenție permanentă.

“Este foarte dificil să nu poți să dormi. Uneori am impresia că o să mă îmbolnăvesc. Că nu mai rezist. Oamenii cred că totul e în regulă, dar nu e așa. Sunt disperată, totul e așa de zile întregi. Îmi vine să izbucnesc în plâns, vreau doar să plâng”, a declarat Aurah Ruiz, conform Marca.

Aurah Ruiz, fosta iubită a lui Jese Rodriguez

“Persoana care avea grijă de mine mă omoară încetișor!”

“Este foarte dificil când familia nu te ajută, simt că mor, că o să fac un atac de cord, nu mai suport. Și nu este ceva ce simt în acest moment, așa simt în fiecare zi. Cel mai rău lucru este că persoana care avea grijă de mine mă omoară încetișor”, a mai spus Aurah, făcând referire la Jsese Rodriguez.

În vârstă de 26 de ani, Jese Rodriguez evoluează în prezent pentru Real Betis, echipă din Primera Division. Cotat de site-urile de specialitate la 5 milioane de euro, Jese a evoluat pe parcursul carierei la echipe precum Real Madrid, UD Las Palmas și Stoke City. PSG l-a cumpărat pe fotbalist de la Real Madrid în august 2016 cu 25 de milioane de euro.