Sport

Drama prin care trece Katrine Lunde: a pierdut sarcina, dar va merge la Europenele de handbal!

28.11.2020 | 21:28
Drama prin care trece Katrine Lunde a pierdut sarcina dar va merge la Europenele de handbal
Starul norvegian care a depășit drama vieții. Katrine Lunde merge la Europene
ADVERTISEMENT

Katrine Lunde, starul norvegian care a depășit drama vieții, va merge la Campionatul European de handbal. Competiția va fi găzduită de Danemarca în perioada 3-20 decembrie 2020.

Lunde nu plănuise să participe la această competiție datorită faptului că era gravidă, însă din nefericire a pierdut sarcina.

ADVERTISEMENT

Sportiva se va deplasa în Danemarca pentru a se reuni cu lotul și va participa la competiția continentală din acest an.

Starul norvegian care a depășit drama vieții. Katrine Lunde a pierdut sarcina și merge la Europene

“Suntem extrem de supărați că am pierdut sarcina și plănuiam să ne extindem familia. Din nefericire, nu am reușit de această dată. M-am antrenat bine de când s-a întâmplat asta și sunt pregătită pentru lotul național.

ADVERTISEMENT

Planul este să călătoresc în Danemarca pentru a face parte din lot imediat cum procesul de testare se încheie. Mă gândesc cu bucurie la reunirea cu celelalte componente ale lotului, la Campionatul European, chiar înaintea sărbătorilor de iarnă”, a declarat Katrine Lunde.

“Cu toții suntem triști din cauza faptului că Nikola și Katrine au pierdut copilul, suntem alături de ei în această situație. Katrine s-a antrenat exemplar acasă, în Kristiansand, și va mai avea parte de încă o săptămână de pregătire cu echipa de rezerve”, a declarat Thorir Hegeirsson, managerul lotului național.

ADVERTISEMENT

Katrine Lunde, o legendă a handbalului norvegian

Katrine Lunde este o legendă a handbalului norvegian, având o cariera impresionantă la prima reprezentativă. A cucerit aurul cu Norvegia la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale și Europene de handbal feminin.

A fost selectată în echipa turneului la cele 4 mari competiții, Europene, Mondiale, Jocurile Olimpice și Champions League, fiind unul dintre cei mai de succes portari din istoria handbalului feminin.

ADVERTISEMENT

A debutat în 2004 pentru Aalborg, iar după 10 ani petrecuți la echipe precum Viborg, Gyori, Rostov-Don, evoluează din 2017 la gruparea norvegiană Vipers Kristiansand.

ADVERTISEMENT