Life

Drama prin care trece Oana Lis din cauza noului coronavirus: „Îmi e teamă”

12.08.2020 | 16:08
Drama prin care trece Oana Lis din cauza noului coronavirus Imi e teama
Oana Lis, panicată din cauza noului coronavirus. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Oana Lis trăiește cu frica în sân. Este foarte panicată din cauza coronavirusului și nu îndrăznește să își viziteze iubitul pentru că l-ar putea infecta.

Oana Lis, extrem de temătoare de când a apărut coronavirusul

Soția fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, a mărturisit că frica ei este foarte mare, dar se conformează regulilor și nu poate decât să spere că totul va fi bine până la urmă.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte multe schimbări. Îmi e teamă să mă duc la bunica mea să nu îi duc COVID. Sunt multe lucruri care nu erau înainte. Nu avem ce face decât să ne adaptăm”, a declarat nevasta lui Lis la Antena Stars.

„Mă uitam înainte la cei care lucrau în multinaționale că stăteau cu laptopurile la cafenele și mi se părea foarte ciudat. Și acum procedez și eu la fel. Toată ziua stau cu laptopul în brațe și învăț tot feluri de cursuri online, dar bineînțeles că socializarea aceasta virtuală nu ar trebui să o excludă pe cea reală”, a mai spus vedeta la postul de televiziune dedicat mondenităților.

ADVERTISEMENT

„Nu mai socializez ca în trecut și evit să mă văd cu persoane, să merg la petreceri”

Teama de infectarea cu noul coronavirus i-a schimbat radical stilul de viață.

Dacă în trecut Oana și Viorel erau des văzuți la păcănele ori prin tot felul de discoteci și restaurante, lucrurile s-au schimbat acum, iar vedeta stă mai mult în casă, iar când iese ia toate măsurile de siguranță necesare.

„Eram o persoană foarte sociabilă. Zilnic mergeam la două, trei restaurante, mă întâlneam cu o grămadă de prieteni, evenimente, dar nu înseamnă că nu pot să mă adaptez la noua situație. Dar este greu. (…) Nu mai socializez ca în trecut și evit să mă văd cu persoane, să merg la petreceri”, a adăugat Oana Lis la același post tv.

ADVERTISEMENT

 

Tags: