Life

Drama Războinicei Maria de la Survivor România! De ce o deranjează decolteul

Frumoasa Maria Chițu, Războinica care a făcut senzație la Survivor România 2021, a recunoscut că trece printr-o adevărată dramă din cauza decolteului cu care a fost înzestrată de mama-natură.
26.08.2021 | 15:07
Maria Chitu, probleme din cauza decolteului Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Războinica Maria Chițu este, cu siguranță, una dintre concurentele care au impresionat la Survivor România 2021 datorită calităților sale fizice și sportive incontestabile, dar, în ciuda fatului că a atras atenția bărbaților și datorită frumuseții sale naturale, recunoaște că trece prin momente dificile tocmai din această cauză.

Ce o încurcă pe Maria de la Survivor România 2021?

Maria Chițu de la Survivor România 2021 și-a luat prin surprindere fanii cu o serie de dezvăluiri incredibile cu privire la decolteul cu care a fost înzestrată de mama-natură, recunoscând că, în ciuda aparențelor, acesta îi provoacă neplăceri cât se poate de serioase.

ADVERTISEMENT

Mai exact, explică focoasa Războinică, mărimea bustului pe care îl are îi provoacă mari neplăceri și, chiar dacă admiratorii ei sunt de-a dreptul mirați de ceea ce se petrece cu Maria Chițu, fosta concurentă de la Survivor România 2021 recunoaște că și-ar dori să nu fi beneficiat de înzestrările cu care face senzație la aparițiile publice.

”Aș face schimb cu unii mai mici”, a recunoscut Maria Chițu în momentul în care a vorbit despre mărimea decolteului pe care îl are. Evident, subiectul a generat discuții cât se poate de aprinse în jurul Mariei Chițu, motiv pentru care a revenit cu explicații.

ADVERTISEMENT

Ce spune Maria Chițu despre propriul decolteu

Sinceră din cale afară, Maria Chițu a explicat de ce o deranjează mărimea decolteului, dezvăluind totodată că poartă măsură mare atunci când vine vorba despre lenjerie.

”Nu e că nu îmi plac fizic, dar pe cât sunt de frumoși, pe atât sunt de grei… sunt mărimea C”, a spus, amuzată din cale afară, fosta Războinică Maria Chițu.

ADVERTISEMENT

Maria Chițu, pe șleau despre bărbatul pe care l-ar iubi

Când vine vorba despre bărbați, fosta concurentă de la Survivor România 2021 a explicat că sunt anumite lucruri esențiale pentru ca ea să se implice într-o relație.

”Trebuie să fie ce vrea, să fie sincer, realist și totodată sensibil. Să fie trecut prin greutăți ca să nu fugă la prima pe care o întâlnește. Să nu fie laș”, spune frumoasa Maria Chițu.

ADVERTISEMENT

Mai mult, a mai spus Maria Chițu, sugerând că în aceste momente este singurică, cea mai mare dorință pe care o are se leagă de o relație în care să își găsească liniștea. ”Să iubesc și să fiu iubită”, este lucrul la care visează frumoasa Războinică Maria Chițu.

Maria Chițu, probleme serioase după Survivor România 2021

După ce a terminat fimările de la Survivor România 2021, Războinica Maria Chițu a recunoscut că a concurat în condiții dificile, riscând și o acidentare cât se poate de gravă.

Mai exact, pe lângă faptul că nu își putea folosi lentilele de contact, fiind, astfel, dezavantajată la probele de îndemânare, Maria Chițu a descoperit că avea și o problemă la un genunchi, medicul recomandându-i să fie foarte atentă, în caz contrar fiind în situația de a avea mari dureri.

Maria Chițu a fost eliminată în ultima fază a competiției, frumoasa Războinică fiind ultima dintre fetele care au concurat în emisiune și care a încercat să le facă față băieților. Culmea, ea a fost eliminată la votul publicului chiar în fața lui Zanni, Maria Chițu reușind însă să fie concurenta cu cele mai bune cifre în clasamentul eficienței de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT