News

Drama românului care a murit în Marea Britanie de coronavirus! Soția și cei 8 copii nu pot veni la înmormântare: “Este tare greu, înfiorător!”

16.04.2020 | 17:06
Drama romanului care a murit in Marea Britanie de coronavirus Sotia si cei 8 copii nu pot veni la inmormantare Este tare greu infiorator
ADVERTISEMENT

Drama românului care a murit în Marea Britanie de coronavirus pare a fi una fără sfârșit. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, muncea pe un șantier din Londra. Banii pe care îi câștiga acolo erau suficienți pentru a-și întreține familia pe care o avea chiar lângă el.

Drama românului care a murit în Marea Britanie de coronavirus!

Opt copii au rămas orfani după ce tatăl lor pare că a luat virusul de la muncă. Cei mici au vârste cuprinse între 6 luni și 11 ani și vor fi nevoiți să crească fără ajutorul și susținerea tatălui.

ADVERTISEMENT

Deși au fost probleme serioase, între timp s-a strâns și suma necesară pentru ca trupul bărbatului să poată fi repatriat în Dumbrăveni, județul Suceava. Aici, familia reușise să-și construiască o casă unde revenea de fiecare dată cu plăcere în concediul de vară.

Soția și cei 8 copii nu pot veni la înmormântare

Mai mult de atât, soția și cei 8 copii nu vor putea să participe la înmormântare. Aceștia locuiesc în Marea Britanie și chiar dacă s-ar întoarce în România tot nu ar avea voie să-și conducă pe ultimul drum soțul și tatăl.

ADVERTISEMENT

„E greu, este tare greu, înfiorător. Din păcate soția lui și cei 8 copii nu pot să asiste la înmormântare. Cel mai mare copil are 11 ani, cel mai mic era născut de 6 luni.

Ar însemna ca ei să se întoarcă din Marea Britanie, să intre în carantina legală preț de 14 zile. Nu au cum să participe, pur și simplu”, a declarat exclusiv pentru FANATIK primarul din Dumbrăveni, Ioan Pavăl.

ADVERTISEMENT

„Ei stau de 10 ani de zile în Anglia, acolo unde cei doi muncesc. Au la noi, în Dumbrăveni, o casă frumoasă, terminată, o casă în care ei locuiau vara, atunci când veneau în concediu”, a continuat edilul din Dumbrăveni.

La înmormântare vor participa 8 oameni. În comună există alte rude ale bărbatului. ”În sat are rude. El mai avea și alți frați plecați la lucru în străinătate.

ADVERTISEMENT

Dar sunt rude aici, rude care vor participa la înmormântare. Voi fi eu, va fi preotul și reprezentanți ai familiei. Din păcate, fără soție și copii”, a mai spus Ioan Pavăl.

„Chiar în aceste momente, trupul lui este pe drum, este repatriat în România și adus la noi în Dumbrăveni. Cel mai probabil, sâmbătă o să aibă loc înmormântarea”, a spus primarul despre înmormântarea lui Nicu Urzică, românul mort în Marea Britanie de coronavirus.

 

 

ADVERTISEMENT