News

Drama TOTALĂ a fiicei lui Ion Crăciunescu! Ca să îşi vadă copilul trebuie să facă nişte sacrificii incredibile

De ani buni, Alina, fiica fostului mare arbitru de fotbal Ion Crăciunescu, a ales să plece defintiv în Statele Unite ale Americii, acolo unde s-a şi căsătorit şi are deja doi băieţi. Din...
09.08.2015 | 13:58

De ani buni, Alina, fiica fostului mare arbitru de fotbal Ion Crăciunescu, a ales să plece defintiv în Statele Unite ale Americii, acolo unde s-a şi căsătorit şi are deja doi băieţi. Din nefericire pentru ea, trăieşte o adevărată dramă atunci când vine vorba de băieţelul cel mare.

Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru internaţional de fotbal, a povestit în exclusivitate pentru Spynews.ro de ce fiica lui suferă în fiecare zi atunci când vine vorba de primul ei băiat. ”Nepoţelul se află în România, în grija mea şi a soţiei. Este foarte greu să fii cu doi copii şi să ai şi job acolo. Cine spune că românii care sunt plecaţi în străinătate sunt fericiţi sunt la sută, se înşală amarnic. Ea nu are posibilitatea să vină în ţară decât din luna septembrie pentru că altfel nu poate primi greencard-ul. Trebuie să rămână pe teritoriul american până la primirea acestui act. Aşa că, în fiecare zi stă pe internet cu mine şi cu soţia mea pentru a-l vedea pe cel mic. Ne trimite tot timpul o mulţime de reţete pentru el, ne spune ce să facem pentru a avea cât mai bine grijă de el. Este o mamă extrem de iubitoare şi responsabilă. Dar, din păcate, nu-l poate strânge în braţe. Eu şi soţia ne-am ataşat enorm de mult de el” , a explicat Ion Crăciunescu pentru Spynews.ro.

 

Fostul cavaler al fluierului a continuat povestea dramatică a fiicei sale, privată de bucuria de a fi mamă de nişte legi absurde. ”Practic, aş putea spune că acest copil mi-a schimbat viaţa. Când îmi spune tataie, mă topesc. Poate face din mine orice. Ies cu el în parc. Ne jucăm. Are o mulţime de jucărele, dar foarte mult îi place mingea. Eu cred că va ajunge un bun jucător de fotbal” , ne-a spus Ion Crăciunescu. Dar cum Alina mai vare un băieţel în vârstă de doar patru luni se poate spune că şi Ion Crăciunescu, la rândul său, suferă că nu l-a văzut încă pe cel de-al doilea nepot decât în poze. ”Şi eu aştept să-l văd pe cel mic. Să-l strâng în braţe. Abia aştept să ne revedem cu toţii. Distanţa asta se simte al naibii de tare”, a mai spus Crăciunescu pentru Spynews.ro.

Sursă: www.spynews.ro