Life

Drama trăită de Claudia Pătrășcanu. Ce i s-a întâmplat artistei este greu de crezut

26.08.2020 | 11:46
Drama traita de Claudia Patrascanu Ce i sa intamplat artistei este greu de crezut
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu este greu încercată de viață. Rămasă singură cu doi copii după separarea de Gabi Bădălău, artista trece acum printr-un divorț dificil dar se luptă cu toate armele pentru costodia micuților.

Cei doi băieți pe care îi are cu Gabi Bădălău, de care încă nu s-a despărțit oficial, se află în grija Claudiei și speră ca judecătorii să nu schimbe situația în niciun fel. Numai că, de ceva vreme, primește mesaje de amenințare.

ADVERTISEMENT

Artista, însă, nu se lasă intimidată cu una cu două și va lupta cu toate forțele pentru a-și ține copiii departe de acest scandal și speră ca, la final, să fie fericită și liniștită alături de ei.

Claudia Pătrășanu, amenințată în plin proces de divorț și custodie

Anul trecut, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se despărțeau cu scandal. Mai exact, artista a fost dată afară din casă, în toiul nopții, cu tot cu copii. Cea care i-a sărit în ajutor a fost Andreea Băcnică, prietena și fosta colegă din trupa Exotic.

ADVERTISEMENT

Aceasta i-a trimis o dubiţă, cu care Claudia a reuşit să se mute la Constanţa, împreună cu cei doi băieţi ai lor. A plecat din vila lui Bădălău aproape cu hainele pe care le avea pe ea.

Acum, în plin divorț, dar și în proces de cutodie pentru cei doi băieți, Claudia este amenințată și, depășită de situația s-așa apăsătoare, a răbufnit în mediul online.

ADVERTISEMENT

“Nimeni și nimic nu poate să-i ia de lângă mine… chiar dacă direct și indirect primesc mesaje în care sunt amenințată de acest lucru! Sunt o mamă impecabilă și voi merge până în pânzele albe că acești copii să crească lângă mama lor, așa cum este lăsat pe pământ!

Nu am făcut niciun rău nimănui niciodată, nu am greșit cu nimic, îmi văd de viață și copii, de educația lor și vreau să-i pregătesc pentru viitor așa cum este legea firii.   

ADVERTISEMENT

Îmi divinizez copiii și nu mi-am dorit niciodată să-i despart de tatăl lor, ba chiar îmi doresc să fie bine numai și numai pentru ei, dar… Nu înțeleg de ce atâta presiune și răzbunare asupra mea?!

Sunt mama copiilor lui și cu asta spun tot! Sunt convinsă că în țara aceasta încă se poate face dreptate, că sunt oameni cu suflet și cu conștiință și vor decide corect viața a doi copii care nu vor să fie luați de lângă mama lor!

Vreau doar să-i cresc frumos, cu respect, credință și să nu le lipsească dragostea și afecțiunea mamei, căci doar așa se vor dezvolta frumos!   

Celor care mă simpatizați de ani buni, vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele dumneavoastră și pentru toate aprecierile de-a lungul timpului. 

Știu că răbdarea și credința ne ajută în orice situație și las totul în mâinile Domnului!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Facebook.

ADVERTISEMENT