Life

Drama trăită de Cristina Dorobanțu! Prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei a plâns zile întregi

16.07.2020 | 11:00
Drama traita de Cristina Dorobantu Prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei a plans zile intregi
ADVERTISEMENT

Cristina Dorobanțu a trăit o dramă de care puțini oameni știu chiar în urmă cu câteva luni.

Prezentatoarea de la Puterea Dragostei a trecut prin clipe traumatizante, după ce a fost nevoită să anuleze marele eveniment din viața ei: nunta.

Anul trecut, ea era foarte convinsă că va merge în fața altarului, însă planurile i-au fost date peste cap.

ADVERTISEMENT

Cristina Dorobanțu a anulat nunta cu fostul iubit

Prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, de la Kanal D, a trăit o poveste de dragoste timp de câțiva ani cu un tânăr afacerist pe nume Mihai. Din motive neștiute, cei doi au pus capăt poveștii de iubire, iar vedeta TV a fost nevoită să renunțe la planurile de mariaj, la rochia de mireasă mult visată și la marele moment în sine. Anul acesta, în vară, Cristina Dorobanțu ar fi trebuit să spună da în fața ofițerului stării civile.

„ Am zis că la vară mă mărit. Nu am stabilit, dar cu siguranţă dacă va urma nunta, o să ştii. O să fie aşa, de pe o lună pe alta, la modul: Băi, luna viitoare ne căsătorim. Hai să veniţi la nuntă!

ADVERTISEMENT

Nu sunt genul care să îmi planific lucrurile din timp, trăiesc tare mult prezentul şi mă bucur de lucrurile care mi se întâmplă pentru că simt că în felul acesta adun energia pozitivă asupra mea. (…)”, a spus Cristina Mihaela anul trecut.

Prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei visa la rochia de mrieasă, așa cum visează orice femeie, și chiar plănuia în detaliu cum să arate ținuta de la marele eveniment.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare Puterea Dragostei sezonul 3. “Sunt foarte fericită să fac parte din acest show extraordinar, Puterea Dragostei; sunt nerabdatoare să îi cunosc pe concurenți, să intru în atmosfera de la filmări. Va fi o provocare frumoasă pentru că e vorba despre dragoste, despre oameni care îsi caută sufletul pereche. Sper să le port noroc concurenților!”, a spus Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea Puterea Dragostei sezonul 3 #godplans🙏

A post shared by Cristina-Mihaela Dorobanțu (@cristinamdorobantu) on

„ Eu am spus toată viaţa că o sirenă, aşa în pantaloni. Cu siguranţă, va fi simplă, nu o să vă şochez. Cred că o să fie o rochie de prinţesă, măcar o dată în viaţă. Să îmi îndeplinesc şi eu visul ăsta. (…) O să fie simplă rochia mea de mireasă, cu siguranţă o să am voal, şi decorul şi tot ce se va întâmpla în jur va fi simplu.”, a spus Cristina Mihaela.

Fosta concurentă de la Bravo ai, Stil a renunțat la planurile ei, iar asta pentru că relația cu Mihai a luat sfârșit fulgerător. Acum, ea are o altă relație, chiar la câteva luni după ce s-a despărțit de fostul iubit, semn că lucrurile se îndreaptă în direcția bună.

Cristina Dorobanțu are o relație de ceva timp cu un milionar pe nume Paul George Lung.

Noua prezentatoare Puterea Dragostei

Una dintre cele mai cunoscute emisiuni de la Kanal D își schimbă prezentatoarea. Timp de două sezoane, Anderea Mantea a fost la cârma emisiunii, însă de acum, cea care va prezenta emisiunea va fi Cristina Dorobanțu.

Tânăra a colaborat în continuare cu Kanal D după ce a părăsit competiția Bravo, ai Stil. A avut rubrică de fashion în emisiunea lui Teo Trandafir, a fost co-prezentatoare în emisiunea Panorama, unde discuta despre concurentele Bravo, ai Stil, iar apoi a fost prezentatoare în emisiunea Îmi Place Dansul.  O admiră pe Simona Pătruleasa și o consideră un model de urmat în media.

Deși are deja o carieră în televiziune, Cristina Dorobanțu a terminat o facultate în Drept.