Life

Drama trăită de Luminița de la ”Acces Direct”. De 25 de ani își caută fiul, despre care medici i-au spus că ar fi murit

Luminița a venit la ”Acces Direct”, unde a împărtășit drama pe care o trăiește de mai bine de două decenii. Femeia continuă să își caute fiul, deși i s-a spus că ar fi mort.
02.12.2022 | 23:08
Drama traita de Luminita de la Acces Direct De 25 de ani isi cauta fiul despre care medici iau spus ca ar fi murit
Luminița de la ”Acces Direct” își caută în continuare fiul, chiar dacă au trecut 25 de ani. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Luminița de la ”Acces Direct” trăiește o dramă imensă de 25 de ani. Chiar în momentul în care se pregătea să devină mamă, medicii i-ar fi spus că fiul ei a murit.

Luminița nu a primit niciodată certificatul de deces și nici trupul fiului ei

Ciudat este faptul că medicii o tot pregăteau și îi spuneau că fiul său va muri, însă nici până în prezent, aceasta nu a primit certificatul de deces, care să confirme că, într-adevăr, băiețelul ei, nu mai este.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă au trecut 25 de ani, Luminița simte că fiul ei trăiește și continuă să îl caute. Mai mult de atât, revoltător e faptul că femeia a pierdut un alt copil, la aceleași spital, însă și-a făcut curaj și urma să aducă din nou un băiat sănătos pe lume.

Surprinzător este că întreg cazul s-a produs la aceeași maternitate, iar colectivul medical era și el același.

ADVERTISEMENT

De asemenea, femeia nu înțelege de ce medicii i-au spus de nenumărate ori, inclusiv înainte să nască și chiar și după, că fiul ei va deceda. Tot ei i-ar fi spus femeii să plece și acasă.

Pe timpul sarcinii nu ar fi fost probleme, spune Luminița. Aceasta a dezvăluit la ”Acces Direct” că mergea regulat la controale, iar medicul i-a spus că nu există motive de îngrijorare.

ADVERTISEMENT

Luminița nu și-a văzut niciodată băiețelul însă chiar și așa, continuă să simtă că el trăiește.

Doi copii ”pierduți” la aceeași maternitate, cu aceeași medici

”Nu am avut cu cine să mă lupt atunci pentru că înaintea acestui băiețel am mai pierdut o sarcină, la același spital, la același colectiv medical. (…)

ADVERTISEMENT

La baiețel nu am putut să îl văd, tot în ideea în care tot îmi spuneau că va muri, de ce nu mă duc acasă (…) Asta simt (n.r. că fiul ei trăiește)”, a mărturisit femeia îndurerată, la ”Acces Direct”, emoționând-o inclusiv pe Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii.

Cel mai dureros este faptul că o asistentă a fost prezentă la ambele sarcini. Femeia respectivă ar fi fost în sală atunci când Luminița a pierdut primul copil, dar și când i s-a spus că cel de-al doilea a decedat.

Femeia este convinsă că ceva s-a întâmplat la acel moment, iar faptul că nu a primit trupul neînsuflețit al fiului său, deși acesta ar fi fost decedat, generează și mai multe semne de întrebare.

O altă femeie a fost informată că băiețelul ei a murit

Cazul Luminiței nu a fost însă singular. Femeia a mai povestit că o altă fată care era cu ea în salon a născut un băiețel de patru kilograme, iar mai apoi, medicii au anunțat-o că fiul ei ar fi murit.

”Ne-a dus pe amândouă pe rezerve și sâmbătă ea se pregătea să meargă la băiețel, să îi dea să mănânce, și a venit asistenta de la noi. (…) >”, a adăugat femeia.

Amintim că zilele trecute, la ”Acces Direct” am putut vedea cazul emoționant al lui Antonio, un băiețel adoptat.

ADVERTISEMENT