Life

Drama trăită de Radu Bănică. Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a vrut să părăsească România după ce i s-a întâmplat

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr. a trecut prin momente cumplite. Acesta a luat în calcul inclusiv să plece și din România.
09.11.2022 | 10:30
Drama traita de Radu Banica Fiul lui Stefan Banica Jr a vrut sa paraseasca Romania dupa ce i sa intamplat
Radu Bănică a trăit momente de calvar pe când era elev. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Radu Bănică are 20 de ani, însă problemele au apărut în viața de la o vârstă destul de fragedă. Pentru că este fiul celebrului cântăreț Ștefan Bănică Jr, acest lucru a fost mai mereu o problemă pentru el.

Radu Bănică a trecut printr-o perioadă dureroasă

Radu Bănică a ajuns într-un moment în care și-a dorit să plece inclusiv din România, pentru a nu-l mai recunoaște nimeni.

ADVERTISEMENT

Dacă de la distanță, să fii copil de artist pare cât se poate de frumos, iată că în cazul tânărului, lucrurile nu au mers prea bine.

Relațiile cu profesorii, dar și cu alți colegi au fost groaznice, spune fiul lui Ștefan Bănică, care acum se bucură că perioada neagră din viața sa a dispărut.

ADVERTISEMENT

”Nu-i așa lapte și miere cum crede toată lumea. Eu am vrut din școală să mă mut la privat. Nu neapărat privat românesc, cât privat internațional, unde nu erau români.

Erau atât de multe răutăți între copii, darmite ce e acum între adulți. A fost ceva de groază. A fost oribil din punct de vedere al relațiilor mele și cu anumiți profesori, și cu colegii”, a spus Radu Bănică, în cadrul unui podcast recent.

ADVERTISEMENT

Momentul care l-a marcat pe Radu Bănică

Cel mai marcant eveniment din viața tânărului a fost pe vremea când era elev. Pentru că era băiatul lui Ștefan Bănică Jr. și nepotul lui Ștefan Bănică, cei mai mulți colegi se comportau urât cu el, iar un ultim gest făcut de aceștia l-a lăsat fără cuvinte.

Chiar el spune că nu va uita niciodată acel moment, având în vedere și ce i-au spus colegii săi.

ADVERTISEMENT

Erau în pauză, iar mai mulți copii i-au aruncat lucrurile din ghiozdan prin clasă, iar mai apoi au vrut inclusiv să îi arunce și ghiozdanul pe geam.

Un coleg i-ar fi zis atunci să plece din clasă, pentru că tatăl său oricum poate să îi cumpere orice.

”(…) Au început să-și arunce lucrurile prin clasă, să-mi scoată ghiozdanul pe geam. ”Ce? Pleacă de aici că dacă vrea tac-tu poate să-ți cumpere o fabrică de gume de șters”, i-ar fi spus un coleg lui Radu Bănică.

Menționăm faptul că în prezent, Radu Bănică pare că vrea să urmeze cariera tatălui său. Tânărul a lansat în vara acestui an și prima sa piesă, care s-a dovedit a fi apreciată de publicul larg.

ADVERTISEMENT