Life

Drama trăită de Surorile Osoianu. Momentul care le-a schimbat complet viața: ”A murit cu ochii la poza noastră”

Surorile Osoianu au reușit să ajungă la publicul larg cu piesele lor. Deși sunt născute peste Prut, acest lucru nu a contat niciodată pentru ele.
02.12.2022 | 19:17
Drama traita de Surorile Osoianu Momentul care lea schimbat complet viata A murit cu ochii la poza noastra
Momentul care le-a marcat viața complet Surorilor Osoianu. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Surorile Osoianu au fost pasionate de muzică încă de la o vârstă fragedă, iar mai apoi și-au văzut visul devenit realitate.

Surorile Osoianu, marcate de moartea mamei lor

Viața lor nu a fost una atât de ușoară pe cât pare de la depărtare. Acestea au fost invitate la podcastul lui Mihai Morar, „Fain & simplu”, unde au vorbit despre momentul care le-a marcat complet viața.

ADVERTISEMENT

De asemenea, printre altele, acestea au adus în discuție și ascensiunea lor muzicală. Amintim că Surorile Osoianu au fost invitate să cânte și la nunta lui George Simion.

Cel mai dureros eveniment din viața Surorilor Osoianu a fost moartea mamei lor, care până în ultima clipă s-a uitat spre o fotografie cu ele.

ADVERTISEMENT

Toate surorile plângeau, iar martor la eveniment a fost și fratele lor, pentru care momentul a fost unul cu mult mai marcant.

”Mi-aduc aminte momentul ăsta. Ea a privit mult fotografia aceea. Noi eram toate în alb, în broboadele astea albe.

ADVERTISEMENT

Și ochii ei au țintit înspre fotografia aia. A murit cu ochii la poza noastră”, a povestit una dintre surori.

Pentru că fratele lor era cu mult mai mic, acestea au fost nevoite să se ocupe cum au știut mai bine de el. Norocul lor a fost că acesta a crescut deja într-un mediu cât se poate de frumos.

ADVERTISEMENT

Părinții Surorilor Osoianu nu s-au certat niciodată, iar în ciuda perioadei dificile în care au crescut, acestea nu au avut niciodată interdicții sau reguli de respectat.

Surorile Osoianu s-au ocupat de creșterea fratelui lor, Alexandru

Același lucru este valabil și în cazul lui Alexandru, fratele cel mic al acestora. Odată ce mama lor s-a stins din viață, surorile s-au ocupat de el.

Chiar și femeia le-a spus înainte să moară că vor avea această responsabilitate.

”Ne-a spus înainte să moară: Nu imi pare rău că plec eu, dar imi pare rău ce vă las vouă”, au mai dezvăluit surorile.

Deși fratele lor avea tot viitorul în față, boala de care suferea l-a împiedicat să facă ceea ce și-a dorit.

Alexandru a terminat studiile la Facultatea de Drept, însă o boală gravă l-a măcinat și a început să se agraveze, drept urmare, acesta nu a putut să profeseze în domeniu niciodată.

Acum, Surorile Osoianu i-au cumpărat acestuia o casă la curte și îl vizitează des. Deși Alexandru are probleme cu vederea și aude destul de greu, mai mereu le așteaptă cu drag să îi povestească ultimele întâmplări, au mai povestit acestea.

ADVERTISEMENT