Life

Drama trăită de tatăl Mădălinei Manole în cei zece ani de la moartea fiicei sale. Nenorocirile s-au ținut lanț

15.07.2020 | 10:33
Drama traita de tatal Madalinei Manole in cei zece ani de la moartea fiicei sale Nenorocirile sau tinut lant
ADVERTISEMENT

Tatăl Mădălinei Manole a suferit cumplit în cei zece ani scurși de la moartea fiicei sale, regretata cântăreață Mădălina Manole.

Tatăl Mădălinei Manole, dintr-o durere în alta: și-a pierdut fata și nevasta în 10 ani

Ion a trecut prin mai multe cumpene, iar apropiații săi se miră cum de a nu a cedat, având în vedere că în ultimii ani motivele de bucurie au lipsit cu desăvârșire.

ADVERTISEMENT

La ceva timp după sinuciderea interpretei de muzică ușoară, a murit și mama Mădălinei Manole, nevasta lui Ion. Bărbatul a ținut-o din doliu în doliu, iar asta nu a fost singura dramă ce a urmat morții fiicei sale.

Cu toții știm că relația dintre Ion și Petru Mircea, ginerele său, nu a fost una tocmai bună în toți acești ani.

ADVERTISEMENT

Încă de la decesul Mădălinei, Ion l-a acuzat pe Petru că ar fi principalul vinovat pentru dispariția artistei, iar între cei doi s-a format o prăpastie greu de astupat.

Așadar, pe lângă pierderea soției și fiicei sale în ultimii 10 ani, nea Manole nu a putut să își țină nici nepoțelul în brațe atunci când a vrut, căci Petru Mircea a fost extrem de protector, evitând să i-l încredințeze de multe ori bunicului său, lucru care l-a măcinat și mai tare pe bătrân.

ADVERTISEMENT

Ion a suferit un atac cerebral în 2014

Trist este că toate problemele prin care a trecut i-au afectat și dânsului sănătatea. Acesta este bolnav și stă mai mult la pat, îngrijit de băiatul său Marian.

Ion a suferit, de altfel, un atac cerebral în anul 2014, iar de atunci trebuie să fie extrem de atent la tot ceea ce face. Nu are voie să se streseze și trebuie supravegheat în permanență, căci la orice mică supărare  i se poate face rău.

ADVERTISEMENT

Acum trei ani, la moartea soției sale, Ion declarase, cu lacrimi în ochi și cu graiul slăbit, următoarele: „Pentru mine, viața nu mai are rost. Nu mai văd viitorul fără soția mea. Cât a fost acasă, eu am avut grijă de ea. O întorceam în pat, o spălam. A fost soția mea, nu puteam să las băiatul să se ocupe de asta. Acum, nu mai este. Nu a mai rezistat”.

 

ADVERTISEMENT