ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Ivan Basso s-a operat! Mesajul rutierului i-a bucurat pe fani

UPDATE 16 iulie, ora 11:50 / Ivan Basso a fost supus unei operaţii după controlul de rutină din Turul Franţei în care i s-a descoperit un cancer testicular. Intervenţia chirurgicală a avut loc...
Autor: Marian Popovici | 16.07.2015 | 11:52
Ivan Basso s-a operat! Mesajul rutierului i-a bucurat pe fani

UPDATE 16 iulie, ora 11:50 / Ivan Basso a fost supus unei operaţii după controlul de rutină din Turul Franţei în care i s-a descoperit un cancer testicular. Intervenţia chirurgicală a avut loc la Spitalul San Raffaele din Milano, unde i s-a îndepărtat o tumoră.

ADVERTISEMENT

“Totul este bine”, a scris sportivul pe Twitter.

************************************

Ciclistul italian Ivan Basso s-a retras din Turul Franţei după ce a aflat că suferă de cancer testicular. Rutierul lui Saxo Tinkoff a făcut un examen medical după o căzătură, care a relevat că suferă de cancer. El a făcut anunţul într-o conferinţă de presă: 

Am aflat această veste rea luni dimineaţă. Părăsesc cursa pentru a mă întoarce la Milano şi pentru a urma un tratament de urgenţă. În etapa a 5-a am fost victima unei mici căzături. M-am rănit la testicule. Am resimţit o durere uşoară timp de câteva zile şi am decis să consult medicii din Tur şi echipa mea, ieri, duminică.

ADVERTISEMENT

Ei m-au trimis la spital, unde analizele au relevat un cancer la testicule. M-au informat în această dimineaţă. Şi, bineînţeles, m-am decis să mă retrag din cursă şi să mă întorc în Italia, unde voi fi operat de un specialist cât mai rapid posibil”, a declarat Basso în conferinţa de presă.

Basso a cîştigat de două ori Turul Italiei (2006 şi 2010) şi în acest an era unul dintre locotenenţii lui Alberto Contador. Rutierul italian a fost suspendat între 2006 şi 2008 pentru dopaj.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO DE LA CONFERINŢA DE PRESĂ:

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!