Fotbal international

Galerie foto. Mama unei vedete de la Arsenal trăieşte o adevărată dramă! ”Banii i s-au urcat la cap”

Mama unei vedete de la Arsenal Londra trăieşte o adevărată dramă şi îşi acuză fiul că i s-au urcat banii la cap.
05.03.2018 | 11:02

Jules Niles, în vârstă de 38 de ani, a dezvăluit pentru The Sun că s-a certat cu fiul său Ainsley Maitland-Niles, iar acesta refuză să-i cumpere un apartament. Mama fotbalistului de la Arsenal trăieşte o adevărată dramă şi s-a refugiat într-un container dintr-un depozit.

”Banii i s-au urcat la cap. Totul s-a stricat între noi în urmă cu trei luni şi m-a dat afară din apartament. Acum trăiesc o adevărată dramă. Stau într-un container fără ferestre sau mochetă. Nu există toaletă sau facilităţi pentru a mă spăla”, a declarat Jules Niles.

Maitland-Niles are un salariu de 30.000 de lire sterline pe săptămână

”Fiul meu mi-ar putea cumpăra un apartament cu salariul pe două săptămâni. El joacă la Arsenal, iar eu stau într-un container. E oribil ce mi se întâmplă. Mi-e dor de familia mea şi vreau să ştiu cu ce am greşit”, a mai spus mama mijlocaşului de la Arsenal Londra.

Ainsley Maitland-Niles, în vârstă de 20 de ani, are un salariu de 30.000 de lire sterline pe săptămână la Arsenal Londra, pentru care a jucat 9 meciuri în acest sezon din Premier League. Fotbalistul trăieşte împreună cu fratele său mai mare Cordi (23 de ani) într-un apartament de lux din nordul Londrei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri