Fotbal intern

Drama unei mari iubiri! Fanii Universităţii Craiova, atmosferă incendiară printre lacrimi! Au cântat şi au făcut show lângă stadion. Video

Drama unei mari iubiri Fanii Universitatii Craiova atmosfera incendiara printre lacrimi Au cantat si au facut show langa stadion Video
ADVERTISEMENT

CFR Cluj câștigă al treilea titlu consecutiv din Liga 1 după o partidă plină de dramatism. Elevii lui Dan Petrescu s-au impus cu 3-1, deși au fost conduși cu 1-0 după golul superb înscris de Dan Nistor în minutul 10. Ciprian Deac a fost și în această seară MVP-ul clujenilor, cu două pase de gol și un gol.

Oltenii au suferit enorm atât pe teren, cât și în afara lui, acolo unde fanii Craiovei au trăit la maxim, din păcate, „drama unei mari iubiri”.

ADVERTISEMENT

Jucătorii Craiovei au fost dărâmați după înfrângerea cu CFR Cluj, simțind că puteau obține mai mult de la această partidă și simțind cum li s-a „scurs” titlul printre degete.

Drama unei mari iubiri la Craiova

Fanii Craiovei au trăit intens fiecare atingere a mingii din finala campionatului dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj, din păcate, au trăit la maxim și înfrângerea usturătoare suferită pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Fanii olteni au continuat să cânte chiar și după finalul meciului, arătându-și încă o dată atașamentul pentru clubul mult iubit.

Fanii Craiovei
Fanii Craiovei

Fanii olteni au cântat cu jucătorii

Elevii lui Dan Petrescu s-au impus cu 3-1, deși au fost conduși cu 1-0 după golul superb înscris de Dan Nistor în minutul 10.

ADVERTISEMENT

Dar chiar și așa, fanii Craiovei au rămas în afara stadionului și au cântat pentru jucătorii care i-au făcut să trăiască atâtea momente frumoase de la reluarea campionatului.

Suporterii Universităţii Craiova s-au adunat în număr foarte mare la stadionul "Ion Oblemenco"

Posted by Fanatik.ro on Monday, August 3, 2020

Este un gest onorabil și superb făcut de fanii olteni pentru jucători. Chiar dacă dezamăgirea e mare, suporterii trebuie să rămână necondiționat alături de echipă, exact cum au făcut suporterii Craiovei.

ADVERTISEMENT

Imnul Craiovei a răsunat din toți rărunchii plămânilor fanilor Craiovei, care au scandat totodată și : „Pentru noi, voi sunteți campioni!”.

Chiar dacă Craiova nu a câștigat titlul, la capitolul fani nu au avut rivali în sezonul recent încheiat, având un aport impresionant al fanilor la fiecare meci jucat pe teren propriu, dar și în deplasare.

ADVERTISEMENT