News

Drama unei românce cu 17 copii. Cum a ajuns să fie bătută de soț și amenințată că rămâne în stradă

24.02.2021 | 09:47
Drama unei romance cu 17 copii Cum a ajuns sa fie batuta de sot si amenintata ca ramane in strada
Drama prin care trece o femeie din Prahova, cu 17 copii
ADVERTISEMENT

Gabriela Boroș, mamă a 17 copii, trăiește o adevărată dramă în Breaza, unde locuiește alături de fostul soț.

Bărbatul este extrem de agresiv și nimeni nu poate scăpa de furia sa, bătaia fiind o parte constantă din viața femeii și a celor 7 minori pe care îi are în grijă.

ADVERTISEMENT

Potrivit Ziarul Incomod, povestea femeii a fost expusă pentru prima dată în 2015. În acel moment totul era bine în familia Gabrielei Boroș.

Drama unei femei cu 17 copii din Prahova, bătută de soț

„Avem opt fete şi nouă băieţi. Nu sunt toţi acasă, Florina este anul II la Facultatea de Matematică din Bucureşti, Irina este în anul IV la Facultatea Industriei Petrolului din Ploieşti, un copil lucrează în Poliţie, în Snagov, iar unul e la muncă, la o croitorie din Breaza. Sunt foarte mândră şi mulţumită aşa cum suntem”, povestea atunci Gabriela Boroş.

ADVERTISEMENT

După 6 ani, femeia a rămas acasă cu 7 copii minori și cu soțul Florin Boroș, de care a divorțat. Bărbatul vrea să o dea afară din casă pe femeie, cu tot cu cei 7 copii , pentru ca drama să fie totală.

În 2018, familia era în centrul atenției în televiziunile centrale care încerca să strângă bani pentru cei 19 membri ai familiei care nu mai aveau loc în casa în care locuiau. Certurile au început în momentul în care bărbatul a luat toți banii și i-a băut.

ADVERTISEMENT

Deși a fost internat pentru dezalcoolizare, bărbatul a început să devină tot mai violent și a divorțat de femeie în martie 2019, primind totodată un ordin de restricție.

În prezent, pentru că bărbatul a moștenit casa părintească în care locuiește toată lumea, acesta vrea să scape definitiv de femeie și de copii și nu trece nicio zi fără să-și terorizeze familia.

ADVERTISEMENT

Le oprește curentul, iar el stă și se uită la televizor. Odată le-a bătut ușa în cuie. Tot timpul le spune să plece și îi amenință că-i omoară. Le-a aruncat și toate lucrurile în curte, la un moment dat”, a povestit un apropiat ce se întâmplă în interiorul pereților.

Salvarea pentru femeie ar putea fi o locuință socială pe care Primăria Breaza i-a acordat-o, însă momentan această locuință e nelocuibilă. „Familia nu s-a mutat încă pentru că locuința a fost predată în condiții improprii. Apartamentul fusese debranșat, abia acum se va face racordarea la rețeaua de gaze. Eu nu aș fi fost de acord să predau o locuință în această stare. Apartamentul nu mai fusese folosit de foarte multă vreme. Dar acum lucrurile se îmbunătățesc. Am înțeles că și familia a reușit să facă ceva investiții, am obținut o donație de la o persoană din Breaza pentru centrala de apartament. Eu cred că într-o lună, cel mult două, doamna și copiii se pot muta în casă”, a transmis primarul orașului Breaza.

ADVERTISEMENT