Stiri sportive

DRAMA unui fotbalist! “Copilul meu era paralizat!”

Florin Cernat a făcut cunoştinţă cu partea urîtă a sistemului sanitar din România şi a trecut printr-o adevărată dramă. Fotbalistul lui Oţelul Galaţi şi-a dus fiul la spital pentru o...
16.12.2014 | 00:01
DRAMA unui fotbalist Copilul meu era paralizat
ADVERTISEMENT

Florin Cernat a făcut cunoştinţă cu partea urîtă a sistemului sanitar din România şi a trecut printr-o adevărată dramă. Fotbalistul lui Oţelul Galaţi şi-a dus fiul la spital pentru o operaţie de apendicită, iar acolo lucrurile au degenerat. Mijlocaşul şi soţia sa sînt “fierţi” pe un doctor şi pe asistentele medicale ale Spitalului de Pediatrie din Galaţi, după ce au fost umiliţi, la propriu, de cadrele din unitate. “Vreau să precizez din start că, profesional, nu am ce să le reproşez celor din spital. Dar felul în care am fost trataţi mi-a lăsat un gust amar. Nu credeam că voi trăi aşa ceva. Îmi puteam duce copilul la o unitate particulară, dar am preferat să merg pe mîna spitalului din Galaţi”, a început Cernat povestirea pentru FANATIK.RO.

“M-a dat afară din salon, doctorul mi-a spus că preferă mamele!”

Mijlocaşul Oţelului Galaţi îl atacă dur pe doctorul Cristea, care nu i-a permis să stea alături de fiul său imediat după intervenţia chirurgicală. “Soţia mea îi ţinea tăviţa lui Marco, pentru că după operaţie vomita într-una. După două ore, săraca nu mai putea, o durea rău de tot spatele. Atunci m-a sunat şi m-a rugat să vin să o înlocuiesc. Normal că am venit. Dar a intrat doctorul şi mi-a spus să plec imediat. Mi-a spus că doar mamele au voie în salon, că aşa preferă el. Păi în cazul în care copiii nu au mamă ce se întîmplă? Stau singuri acolo? Să nu mai spun de felul în care ne-au vorbit, cu cîtă răceală am fost trataţi atît de doctor, cît şi de asistente. În acea unitate totul lasă de dorit. Nu mi-a venit să cred în cel hal se comportau cu copiii, cum le vorbeau, cum îi îngrijeau”, a spus Cernat pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

“Soţia le-a dat bani. Probabil, voiau mai mulţi!”

Faptul că asistentele medicale nu-ţi acordă atenţie dacă nu le introduci “caşcaval” în buzunar nu mai reprezintă o necunoscută nici pentru Florin Cernat. “Soţia mea le-a mai băgat bani în buzunar, dar, probabil, trebuia să le bag mai mulţi bani în buzunar ca să aibe alt comportament. Pentru că pur şi simplu îşi bat joc de copii. Ne-au vorbit incredibil de urît! Doctorul m-a dat afară deşi i-a spus că lui Marco îi este rău. Imediat mi-au spus că băiatul nu are nimic, că se simte bine. Păi cum să se simtă bine dacă vomita tot timpul? Dacă nu eram eu acolo, se putea îneca!”, a spus Cernat pentru FANATIK.RO.

Fostul-stelist-Florin-Cernat-si-sotia-lui-umiliti-intr-un-spital-din-Galati

“I-au făcut lui Marco injecţie în coloană!”

Fostul internaţional susţine că a încercat să-i explice doctorului că băiatul se simte rău, însă degeaba! Medicul l-a dat afară din salon, deşi Marco nu-şi mai simţea picioarele. „Înainte de operaţie, i-au făcut lui Marco o operaţie în coloană, ca să-l anestezieze. După ce s-a trezit nu-şi mai simţea picioarele, mîinile. După o asemenea injecţie, cînd te trezeşti, eşti amorţit tot! Parcă eşti drogat! Marco era speriat rău, nu se putea mişca, îmi spunea că nu-şi mai simte cucul. Şi doctorul mă dădea afară! Incredibil! Am fost atenţionat dinainte să mă duc acolo, dar nu am crezut că poate fi aşa. Acolo erau oameni amărîţi, care erau disperaţi! Erau copii singuri, care plîngeau şi nimeni nu se uita la ei”, a spus Cernat pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

11 ani este vîrsta lui Marco, băiatul lui Florin Cernat

14 partide are Cernat în tricoul echipei naţionale. A reuşit două goluri

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

Tags: