Fotbal intern

DRAMA care l-a distrus definitiv! Ultimul interviu dat de stelist

Lucian Bălan, titular în echipa Stelei care în 1986 a câştigat Cupa Campionilor Europeni, a încetat din viaţă. Acesta s-a sinucis. ...
12.11.2015 | 23:58
DRAMA care la distrus definitiv Ultimul interviu dat de stelist

Lucian Bălan, titular în echipa Stelei care în 1986 a câştigat Cupa Campionilor Europeni, a încetat din viaţă. Acesta s-a sinucis.

În urmă cu cîteva zile, fostul jucător al Stelei a dat ultimul interviu pentru FANATIK.RO, la puţin timp după ce mama sa în vîrstă de 76 de ani a decedat. 

Lucian Bălan a MURIT intoxicat cu medicamente! A lăsat un bilet

În ziua în care s-au tras la sorţi meciurile din „optimile” Cupei României, iar Steaua a căzut cu FCM Baia Mare, Lucian Bălan a mărturisit pentru FANATIK.RO că este cel mai fericit băimăren din oraş deoarece urmează să se joace partida dintre fostele sale echipe. Însă, de atunci şi pînă în prezent cîştigătorul Cupei Campionilor Europeni din 1986, dar şi al Supercupei Europei în 1987 şi-a schimbat opinia.

S-A SINUCIS BĂLAN. Emeric Ienei: „E o veste groaznică! Nu se poate!”

Sincer nici nu ştiu dacă o să mă mai duc la meci deoarece nu mă simt aşa bine. Între timp mi-a murit mama şi mă aflu în doliu, iar în plus de asta am un bun prieten internat în spital şi trebuie să plec la Cluj. Mă voi decide în ultima clipă dacă voi merge la meci”, a spus Bălan pentru FANATIK.RO.

S-A SINUCIS BĂLAN. Majearu a izbucnit în plîns. „PITICULE…!” 

“Mama a făcut infarct…”

Lucian Bălan a dezvăluit pentru FANATIK.RO condiţiile în care i-a murit mama.

“Asta e viaţa…  L-am avut lîngă mine pe fiul meu. Nu am mai vrut să cer nici un ajutor la cineva anume deoarece nu am vrut să se creadă lucruri urîte despre mine. Singurii care m-au ajutat, totuşi, au fost colegii mei de la Sporting Recea, acolo unde antrenez o grupă de copii şi juniori. Mama mea a avut un accident şi, la spital, la un control mai amănunţit a fost depistată cu cancer osos, iar la scurt timp, din păcate, a suferit un infarct fatal. Avea 76 de ani”, a povestit Bălan cu glasul înecat de plîns.

Tags: