Fotbal intern

DRAMA unui STELIST: “Nu vreau să MOR precum Bălan! Ajutaţi-mă!”

STEAUA. Ilie Bărbulescu, cîştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua şi al Supercupei Europei, face un apel către conducerea FRF şi LPF, precum şi către noul ministru al Tineretului...
17.11.2015 | 10:16
DRAMA unui STELIST Nu vreau sa MOR precum Balan Ajutatima
ADVERTISEMENT

STEAUA. Ilie Bărbulescu, cîştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua şi al Supercupei Europei, face un apel către conducerea FRF şi LPF, precum şi către noul ministru al Tineretului şi Sportului, după ce a rămas fără serviciu. Bărbulescu acuză că a fost înlăturat de pe postul său, acela de Inspector grad 1 la Direcţia Naţională de Tineret şi Sport din Piteşti, printr-un concurs de posturi, în favoarea fiului patronului cantinei frecventată de către directorul firmei la care fostul jucător era angajat.

STEAUA. Astfel, Ilie Bărbulescu povesteşte pentru FANATIK.RO cum a încercat să-şi recupereze locul de muncă, însă nu a fost primit în audienţă de ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, plecată acum din funcţie, după căderea Guvernului lui Victor Ponta şi înlocuită de noul premier, Dacian Cioloş, cu Elisabeta Lipă, la care face apel să fie ajutat pentru a nu ajunge în situaţia de a-şi lua zilele, precum fostul său coleg de generaţie Lucian Bălan, care s-a sinucis săptămîna trecută.

ADVERTISEMENT

“Domnule, s-a dus în pămînt Lucică Bălan, dar sistemul ăsta din România, unde este plin de şpăgari, simt că ne bagă pe toţi în pămînt! Nu se poate, ca după ce am cîştigat Cupa Campionilor Europeni şi Supercupa Europei, să fim trataţi în România în aşa fel. După ce am fost dat afară de acolo, printr-un aşa-zis concurs pe post, pe care l-a cîştigat fiul patronului de la cantina unde directorul şi toată firma mănîncă. M-am prezentat la Bucureşti direct la Minister la doamna Gabi Szabo. Vă rog să mă credeţi, că aproape o lună de zile, am fost plimbat ca ultimul om din ţara asta, din birou în birou, însă la doamna Szabo tot nu mai ajungeam.

Într-un final, m-a primit un consilier, care şi-a bătut joc de mine şi mi-a invocat tot felul de scuze, că doamna ministru mă va primi azi, că mă va primi mîine, pînă cînd mi-a zis în faţă, că de fapt nu are timp de mine să mă primească. Nu ceream să mă ajute , ci să facă un control, şi să vadă în ce fel am fost dat afară şi cum s-a făcut acel concurs pe postul meu. Nu e o ruşine să recunosc că jucam table cu şefii de pe acolo şi vedeam cum le dă în plic în alte dăţi răspunrile şi subiectele celor care voiau să dea examene pe posturi.

ADVERTISEMENT

Ăsta e sistemul din România. Ăsta e sistemul care l-a băgat în pămînt pe Balan, deşi eu n-o să recurg la aşa ceva pentru că nu vreau să le dau satisfacţie altor oameni, însă trebuie să se faca ceva cu generaţia Stelei din ’86. Fac un apel la preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, la preşedintele LPF, Gino Iorgulescu şi nu în ultimul rînd la doamna Elisabeta Lipă, care sper să o înlocuiască cu brio pe doamna Gabi Szabo şi să aibă timp 5 minute pentru a-l asculta şi pe Ilie Bărbluescu. Nu cere milă, sîntem sătui de promisiuni, vrem doar să ni se asigure şi nou un loc de muncă”, a spus fostul jucător al Stelei pentru FANATIK.RO.

 

 

Tags: