Life

Ce dramă ascunde în suflet Vica Blochina. Fosta lui Pițurcă șochează: „Mă bătea tata”

Vica Blochina a povestit cu lacrimi în ochi despre una dintre dramele care o urmărește și în ziua de azi. Fosta parteneră a lui Victor Pițurcă a avut o copilărie grea.
13.12.2021 | 10:57
Ce drama ascunde in suflet Vica Blochina Fosta lui Piturca socheaza Ma batea tata
ADVERTISEMENT

Vica Blochina a trecut prin multe dificultăți de-a lungul vieții, pe care a știut cum să le ascundă până acum. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă, cu care are și un copil, și-a deschis sufletul în cadrul unei emisiuni online.

Blondina abordează o serie de subiecte despre viața ei despre care până acum nu a vrut să vorbească. În dialogul cu Mihai Ghiță de la Kanal D, Vica a fost extrem de sinceră, arătându-se lumii așa cum este ea, cu durerile și bucuriile sale.

ADVERTISEMENT

Revenind la dureri, poate că experiența cea mai traumatizantă pentru ea a trăit-o în familie. Lituanianca a povestit că a avut o relație extrem de dificilă cu tatăl ei, care o bătea.

Vica Blochina, bătută de tatăl ei: „A fost foarte greu”

„Eram super tristă și nefericită și nu înțelegeam de unde vin aceste stări”, este o parte din confesiunile făcute de Vica.

ADVERTISEMENT

După o pauză de vorbire, intervievatorul a întrebat-o direct: „Te bătea?”. „Mă bătea tata. A fost foarte greu…”, a mărturisit Blochina cu lacrimi în ochi.

Nu este singurul subiect tabu pe care Vica l-a abordat în emisiunea „În oglindă” de pe canalul de Youtube theXclusive.

ADVERTISEMENT

Aceasta a vorbit și despre controversata relație pe care a avut-o cu Victor Pițurcă. „Asta a fost karma mea, să fac un copil cu un om însurat”, a povestit blonda.

Fosta lui Pițurcă vrea să se mute în Statele Unite

Interviul integral și explicațiile oferite de Vica va apărea online pe pagina amintită mai sus, astăzi, 13 decembrie 2021, după ora 19:00.

ADVERTISEMENT

Vica a reușit să se realizeze în ciuda tuturor dificultăților pe care le-a pus viața în calea sa. A devenit una dintre cele mai cunoscute vedete din România, iar faima i-a adus în aceeași măsură și foarte mulți bani.

Fosta amantă a lui Pițurcă a declarat, recent, că are de gând să plece definitiv din România, visul ei fiind să se stabilească în America.

„Îmi doresc să mă mut din România și preconizez la anul să mă mut în Statele Unite. Până acum nu am vrut să plec, deoarece trebuia să-l cresc pe Edan, să-i ofer cea mai bună educație. Dar acum este totul ok și îmi doresc să îmi trăiesc viața pentru mine”, a spus de curând vedeta la Teo Show.

ADVERTISEMENT