Cele mai citite

SURPRIZE. Se ştiu semifinalele din Cupa Asiei!

UPDATE / S-a terminat şi ultimul sfert de finală de la Cupa Asiei. Japonia a fost învinsă dramatic de Emiratele Arabe Unite, tot la penalty-uri, cum s-a întîmplat şi în primul meci al zilei....
23.01.2015 | 14:16

UPDATE / S-a terminat şi ultimul sfert de finală de la Cupa Asiei. Japonia a fost învinsă dramatic de Emiratele Arabe Unite, tot la penalty-uri, cum s-a întîmplat şi în primul meci al zilei.

Astfel, cîştigătoarea competiţiei nu va putea să îşi apere trofeul. Semifinalele competiţiei sînt Emiratele Arabe Unite – Australia şi Coreea de Sud – Irak.

Meciurile vor avea loc luni (Coreea de Sud – Irak) şi marţi (Australia – Emiratele Arabe Unite).

sfert

******************************************************************************************

Meci dramatic în Cupa Asiei! Irak a reuşit să se califice în semifinalele competiţiei după ce a trecut cu greu de naţionala Iranului în sferturile de finală.

Partida a început mai bine pentru iranieni, care au deschis scorul în minutul 23 prin Azmoun. În minutul 43 meciul s-a rupt, cînd un iranian a primit cartonaşul roşu.

Irak-ul a egalat la începutul rundei secunde şi a dus meciul în prelungiri. Acolo, cele două naţionale au mai marcat de cîte două ori şi au dus partida la penalty-uri. Irakienii au fost mai puternici mental şi s-au calificat după ce s-au impus cu 7-6 la loviturile de departajare.

Astfel, s-a stabilit prima semifinală de la Cupa Asiei, Coreea de Sud – Irak. În cea de-a doua semifinală se vor întîlni Australia şi cîştigătoarea dintre Japonia şi Emiratele Arabe Unite.

off

 

pen

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri