Dramatic. Şi-a salvat amicul în scaun cu rotile din Colectiv, dar acum se luptă pentru viaţă

A mers la concertul morţii din Colectiv cu prietenul său aflat în scaun cu rotile ca să-i facă acestuia o surpriză. Când flăcările au izbucnit, l-a salvat. Acum, el e cel care are nevoie de o...
02.11.2015 | 17:39
Dramatic Sia salvat amicul in scaun cu rotile din Colectiv dar acum se lupta pentru viata
ADVERTISEMENT

A mers la concertul morţii din Colectiv cu prietenul său aflat în scaun cu rotile ca să-i facă acestuia o surpriză. Când flăcările au izbucnit, l-a salvat. Acum, el e cel care are nevoie de o salvare.

Pavlos şi amicul său aflat în scaun cu rotile, ambii în vârstă de 15 ani, au mers la concertul trupei “Goodbye to Gravity” pentru că sunt pasionaţi de muzică rock. Când incendiul devastator a izbucnit, Pavlos nu a fugit spre ieşire şi l-a luat pe prietenul său în braţe, cu tot cu scaunul cu rotile, şi l-a cărat, cu greu, spre uşă.

ADVERTISEMENT

Acum, Pavlos are arsuri pe 60% din suprafaţa coprului şi se zbate între viatţă şi moarte într-unul dintre spitalele bucureştene.

“El este Pavlos Jester, un vecin si un prieten al fiicei mele. Un tanar minunat, cu mult mai matur decat varsta pe care o are, un suflet mare, protector si animat de un puternic spirit al justitiei.

ADVERTISEMENT

E rocker si a fost si el in clubul mortii. Nu a fost singur, a vrut sa-i faca o bucurie unui prieten paralizat in scaunul cu rotile si l-a luat cu el la concert.

Cand s-a dezlantuit infernul, nu si-a abandonat prietenul si l-a carat in brate, l-a salvat. Acum se lupta pentru viata, cu 60% arsuri pe corp.

ADVERTISEMENT

Dragi prieteni, va rog sa-i transmitem un gand bun si sa ne rugam pentru el. Sa-i dam putere ca sa treaca peste moarte. E prea tanar si prea inocent, prea bun si curat sa plateasca pentru ticalosia altora. Fii tare, Pavlos! Te astept in parc sa ne plimbam iar cateii impreuna”, a scris pe Facebook un apropiat al tânărului.

Cei doi tineri sunt internaţi la spitalul Grigore Alexandrescu, din Capitală.

Sursă: www.realitatea.net